ÇOSB’den 519 kitaplık destek

Kapaklı Halk Eğitim Merkezi’nin başlattığı ‘Kaybolan Değerlerimizi Kitaplarda Bulalım’ projesine, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü de ilkokul öğrencilerine dağıtılmak üzere aldığı 519 kitapla destek verdi.

ÇOSB’den 519 kitaplık destek
21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:24

KİTAPLAR 100 TEMEL ESERDEN OLUŞUYOR
Proje kapsamında ilkokullara tavsiyeli 100 temel eserden oluşan kitaplar okullara dağıtıldı. Kitap dağıtımı ile ilgili Kapaklı Mehmet Elfide Erdegül İlkokulunda bir program düzenlendi. Programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Kapaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram Çoğu ve Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu Müdürü Murat Öz katıldı.

KİTAPLAR DAĞITILDI
Kitaplar öğrencilere, protokol üyeleri tarafından tek tek dağıtıldı. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, ÇOSB’ye yaptığı bu anlamlı katkıdan dolayı teşekkür etti.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.