ÇOSB’den açıklama: 3 kişinin vücudunda yanıklar oluşmuştur

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir tekstil işletmesinde asit kazanının yarılmasıyla meydana gelen ve 9 kişinin hastaneye kaldırıldığı kazayla ilgili Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nden yazılı bir açıklama yapıldı

ÇOSB’den açıklama: 3 kişinin vücudunda yanıklar oluşmuştur
20 Ekim 2017 Cuma 10:38

9 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir tekstil işletmesinde asit tankının dolum esnasında yarılmasıyla meydana gelen ve çevreye yayılan asitten etkilenen 9 kişinin hastaneye kaldırılmasıyla sonuçlanan kazayla ilgili Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nden açıklama yapıldı.
İLK BELİRLEMELERDE 3 KİŞİ YARALANDI
İlk belirlemelerde 3 kişinin yaralandığı kazanın hemen ardından Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nden gelen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
ASİT TANKI YARILDI
“19.10.2017 tarihinde Saat 18.06 sularında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir tekstil işletmesinde, asit tankının dolumu esnasında, asit tankının yarılması sebebiyle tankın içindeki asit çevreye yayılmıştır.
OLAY KONTROL ALTINA ALINMIŞTIR
Asitin çevreye yayılması esnasında 3 fabrika çalışanının vücudunda yanıklar oluşmuştur. Bu 3 kişi hastaneye kaldırılmış olup, tedavileri devam etmektedir. Olayın ilk yaşandığı andan itibaren Bölge Müdürlüğümüze ait İtfaiye ekipleri tarafından gerekli müdahale yapılarak, olay kontrol altına alınmıştır.
TATBİKAT YAPILMAKTADIR
Konuya ilişkin olarak gerek Bölge Müdürlüğümüz ve gerekse firma yetkilileri tarafından tatbikat yapılmaktadır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur…”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.