ÇOSB’den bayanlara yönelik ‘Güler yüzlü Forkliftçiler’ projesi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından, kadınlara iş imkanı sağlamak amacıyla ‘Güler yüzlü Forklitçiler’ eğitimi düzenleniyor. Kursa katılmak isteyen bayanlar 1-30 Nisan tarihleri arasında ÇOSB Eğitim ve Halkla İlişkiler birimine müracaat edebilecekler

ÇOSB’den bayanlara yönelik ‘Güler yüzlü Forkliftçiler’ projesi
31 Mart 2015 Salı 17:53

 YENİ BİR PROJE HAYATA GEÇİYOR

Bayanlara yönelik iş imkanı yaratmak ve firmaların forkliftçi ihtiyacına kadın hassasiyetiyle bir yaklaşımın ortaya konmasına katkı sağlamak amacıyla Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından ‘Güler Yüzlü Forkliftçiler’ projesi hayata geçiyor. Konu hakkında bilgilendirmede bulunan ÇOSB yetkilileri, “güler yüzlü forkliftçi eğitimine ÇOSB’de çalışan veya çalışmak isteyen, 18 yaşını doldurmuş en az ilkokul mezunu tüm bayanlar katılabilir” açıklamasında bulunuldu.

EĞİTİMLER 72 SAAT SÜRELİ OLACAK

Eğitimin 72 saat süreli olacağını ifade eden yetkililer, “16 saatlik teorik ve 60 saatlik pratik eğitim olarak verilecektir. Eğitim sonunda sınav yapılacak ve başarılı olan adaylara sertifikaları verilecek. İsteyen başarılı adaylar, forkliftçi ibaresini ehliyetlerine yazdırabilecekler. Eğitim günleri ise Cuma 18.00-22.00 (4 saat teorik), Cumartesi 10.00-18.00 (8 saat pratik) ve Pazar 10.00-18.00 (8 saat pratik) olarak yapılacaktır. Toplam eğitim süresi 4 hafta olup, eğitimler Halit Narin Çok Programlı Lisesinde yapılacaktır” denildi.

BAŞVURU EVRAKLARI ÇOSB EĞİTİM VE HALKLA İLİŞKİLER BİRİMİNE TESLİM EDİLECEK

ÇOSB yetkilileri eğitimde istenen belgeler hakkında da bilgi vererek, “kursiyer başvuru formu (ÇOSB Eğitim ve Halkla İlişkiler biriminden alınacak) 1 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi, en az ilköğretim mezunu diploma fotokopisi, aile hekiminden alınacak G sınıfı araç kullanabilir raporu (2 adet) ve sabıka kaydı. Eğitime katılmak isteyen tüm bayanlar ÇOSB Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne veya [email protected] e.posta adresine başvurmaları gerekmektedir. Başvuruda bulunan adaylar gerekli evrakları ÇOSB Eğitim ve Halkla İlişkiler birimine teslim edeceklerdir” ifadeleri kullanıldı.

EĞİTİMLER 8 MAYIS TARİHİNDE BAŞLAYACAK

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ile Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde gerçekleşen projede eğitimler 8 Mayıs tarihinde başlayarak 8 Haziran tarihinde sona ereceği ifade edildi. 


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.