ÇOSB’den destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dövizinizi bozdurun, Türk Lirası değer kazansın” çağrısı Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde de destek buldu

ÇOSB’den destek
07 Aralık 2016 Çarşamba 10:11

EN ÖNEMLİ ÜRETİM ÜSLERİNDEN BİRİSİ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı  Eyüp Sözdinler, “ÇOSB’nin finansal varlıklarının TL’ye dönüşümü hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Başta tekstil olmak üzere kimya, plastik, metal, elektronik, demir-çelik, beyaz eşya, vb. değişik sektörlerden 240 firmada 65.000’i aşkın kişinin çalıştığı karma nitelikli bir OSB olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yıllık 20 milyar doları aşkın cirosu ve 3 milyar doları aşkın ihracatı ile ülkemizin en önemli üretim üslerinden birisidir.

FİKİR BİRLİĞİNE VARDIK

Ülkemizin içinde geçmekte olduğu sıkıntının aşılması konusunda dövizden TL’ye geçmek yönünde ÇOSB Yönetim Kurulu olarak fikir birliğine vardık. Bu sebeple Bölge Müdürlüğümüz tarafından bankalardaki finansal varlıklarımızı Türk Lirasına döndürerek Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına reel sektörün temsilcileri olarak katkı sağlamayı bir görev olarak addettik.

SAYGILAR SUNUYORUZ

Kararımızın ülkemizin bu milli davasında küçük ama anlamlı bir çaba olarak görülmesini,  gelişim potansiyeli yüksek ülkemiz üretim ekonomisine gönülden bir destek olduğunun bilinmesi hassasiyetiyle saygılar sunuyoruz”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.