ÇOSB’den engelli ailelerine iftar yemeği

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB), Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi’nde engellilere ve engelli ailelerine yönelik bir iftar düzenledi.

ÇOSB’den engelli ailelerine iftar yemeği
23 Mayıs 2018 Çarşamba 13:52

ÇOK SAYIDA DERNEK ÜYESİ KATILDI
Katılımın oldukça yoğun olduğu iftara, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya’nın yanı sıra çok sayıda engelli vatandaş ve ailesi katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ
İftar yemeğinde ÇOSB Yönetimi engellilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nün desteğini sürekli olarak yanlarında hissettiklerini, her konuda kendilerine yardımcı olduklarını söyleyen TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, ÇOSB Yönetim Kuruluna verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.