ÇOSB'den geleneksel iftar

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü OSB'de faaliyet gösteren firma sahibi sanayiciler ile Çerkezköy bürokrasisi, sivil toplum örgütleri ve siyasetçileri ile önde gelenlerini iftarda buluşturdu. Parıltım Restaurant’taki iftar yemeğinde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu ve Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile birlikte misafirlerinin kapıda tek tek elini sıkarak karşıladı

ÇOSB'den geleneksel iftar
03 Temmuz 2014 Perşembe 07:39

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü Geleneksel İftar Yemeği'ni Ramazan'ın 4. günde Parıltım Resturant'da düzenledi. Yaklaşık 5 yüz kişi için düzenlenen iftarda ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu davetlileri, tek tek elini sıkarak karşıladı.
TURKUAZ'IN BAHÇESİNDE İFTAR ETTİLER
Parıltım Resturant'ın bahçesinde verilen iftar yemeğine katılan davetlileri ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Asael girişte karşıladı. Bahçe merdivenlerinde davetlilerin tek tek elini sıkan Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu 'Hoşgeldiniz' dedi. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı OSB'nin iftar yemeğine milletvekilleri ile birlikte Tekirdağ ve Çorlu'dan da misafirler  geldi. Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Tredaş Eski Genel Müdürü ve halen Tredaş Yönetim Kurulu Üyesi olan Ahmet Erdoğan 500 kişilik davetli arasında yer aldı.
İftara katılan CHP Milletvekili Emre Köprülü, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geçtiğimiz günlerde Adıyaman İl Başsavcılığı'na atan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz aynı masayı paylaştı. İftara Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar da katıldı. İftarda, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB yönetiminden sanayiciler Mustafa Alpağut, Güldal Adal, Saim Buyruk gibi isimler çeşitli masalarda oturarak misafirlerini ağırladı. Eski İl Genel Meclis Üyelerinden Hasan Karaca, Mustafa Alpağut ve Mehmet Özdoğan aynı masada iftar etti.
KİMLER KATILDI
İlahiler eşliğinde yapılan iftar, ezanın okunmasıyla başlarken çorba ve ardından gelen börekle devam etti. Davetliler arasında siyasetten bürokrasiye, esnaftan sanayiciye, muhtardan dernek başkanlarına kadar renkli simalar vardı. İftara, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, PTT Müdürü Ali Arslan, Gençlik Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Karaoğlu, Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, İRMET Hospital Başhekim Yardımcısı Dr. İrfan Tombalak ve Hastane Müdürü Alper Atasoy, OPTİMED Hastanesi'nden Genel Koordinatör Dr. Ayhan Arslan, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve Yönetimi, Kızılay Şube Başkanı Ertan Aşut ve daha birçok isim katıldı.
MÜFTÜ TUNA DUA ETTİ
İftar öncesinde davetlilere yönelik kısa bir ‘Hoş geldiniz’ konuşması yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, sözlerini afiyet olsun sözleriyle tamamladı. Sarıoğlu, "Bu mübarek günde sizlerle bir arada olmaktan, birlikte orucumuzu açmaktan dolayı çok mutluyuz. Hepinize hoş geldiniz diyorum" dedi. İftarın ardından Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna'nın yaptığı dua ile program sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
i̇nsanları sorunları ile ilgilenmediğiniz için ileriki yıllarda iyi anılmayacaksınız. asgari̇ ücret çevre sorunu sosyal yaşama destek olmamaniz servis şöförlerinin çorlu çerkezköy ve çerkezköy çorlu yolunda çektikleri ışık ve bozuk yol promlemleri bunların bir bölümü umarım rahat uyuyorsunuzdur.