ÇOSB’den Ödüllü Resim ve Kompozisyon Yarışması

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik Ödüllü Resim Yarışması, lise öğrencilerine yönelik de Ödüllü Kompozisyon Yarışması düzenliyor. ‘Hepimiz Birer Engelli Adayıyız’ temasıyla düzenlenen her iki yarışmada da ilk 3’e giden öğrencilere ödül olarak tablet bilgisayar verilecek

ÇOSB’den Ödüllü Resim ve Kompozisyon Yarışması
24 Nisan 2017 Pazartesi 13:42

SON TESLİM TARİHİ 15 MAYIS
Ödüllü resim yarışmasına Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı 5, 6, 7 ve 8.sınıf öğrencileri katılabilecek. Resimlerin 15 Mayıs’a kadar okul müdürlüklerine teslim edilmesi gerekiyor. Okul müdürlüklerine teslim edilen eserler, 17 Mayıs tarihine kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edilecek. Resim yarışmasında ilk 3’e giren öğrencilere ödül olarak tablet bilgisayar verilecek.
İLK 3’E TABLET BİLGİSAYAR VERİLECEK
Kompozisyon yarışmasına da, Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine bağlı lise öğrencileri katılacak. Yazılan kompozisyon 500 kelimeyi geçmeyecek. Kompozisyonlar 15 Mayıs tarihine kadar okul müdürlüklerine teslim edilecek. Okul müdürlüklerine teslim edilen eserler de 17 Mayıs’a kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edilecek. Kompozisyon yarışmasında da ilk 3’e giren öğrencilere ödül olarak tablet bilgisayar verilecek.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.