ÇOSB’den sanayicilere yeni hizmet

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, sanayicilerine iş sağlığı ve güvenliği konusunda yeni bir hizmet sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde MED Akademi firmasıyla işbirliği protokolü imzalayan ÇOSB Bölge Müdürlüğü önümüzdeki günlerde Bölge Müdürlüğü İstihdam Bürosu yanında faaliyete geçecek olan binada "Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi" hizmeti vermeye başlayacak.

ÇOSB’den sanayicilere yeni hizmet
28 Mayıs 2011 Cumartesi 00:00

POLİKLİNİK HİZMETİ DE OLACAK
"Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi" ile MED Akademi bünyesinde istihdam edilecek olan işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanları firmalarda yasanın öngördüğü sürelerde hizmet verecek. Bunun yanı sıra firma çalışanları hafta içi 08.00-18.00 saatleri arasında "Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi"ne gelerek, poliklinik hizmeti alabilecekler.  
İMZALAR ATILDI
MED Akademi firması Genel Müdürü Can Berkman, Genel Müdür Yardımcısı Koray Kuyucu ve Tekirdağ Bölge Müdürü Evren Çelik’in hazır bulundukları imza töreninde bir konuşma yapan Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, "Sanayicilerimizin üzerinden bir yükü daha alarak, kendi iş alanlarına odaklanmalarını sağlamak adına hizmetlerimizi sürdüreceğiz" şeklinde sözlerini sürdürdü.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.