ÇOSB’nin araç trafiği firma yetkililerine anlatıldı

Bünyesindeki firmaların her türlü sorununu çözmeyi kendine hedef olarak belirleyen ve tüm çalışmalarını bu çerçevede şekillendiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB), Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği, işbirliğiyle trafik bilgilendirme toplantısı düzenledi

ÇOSB’nin araç trafiği firma yetkililerine anlatıldı
22 Kasım 2014 Cumartesi 08:01

EĞİTİM  ÇOK AMAÇLI TOPLANTI SALONUNDA DÜZENLENDİ

ÇOSB Bölge Müdürlüğü Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen eğitime çok sayıda firmanın yetkilileri katıldı. Çerkezköy İlçe Trafik Büro Amiri Ekrem Çiçek tarafından verilen eğitime katılım ise oldukça yoğundu. Eğitimde şu başlıklar ön plana çıktı; Personel Servis Araçları, Personel Servis Araç Şoförlerinde Aranacak Şartlar, Yolcu İndirme Bindirme Kuralları, Duraklama ve Park Etme Kuralları, Hız Sınırlarına Uyma, Geçmenin Yasak Olduğu Durumlar, Kavşaklarda Geçiş Hakkı, Araç Lastikleri ve Önemi - Kış Aylarında Sürücülük.

ARAÇLARIN TIR PARKLARINA YÖNLENDİRİLMESİ İSTENDİ

Toplantıda ayrıca ÇOSB sınırları içerisinde gerçekleştirilen denetimler ve hatalı parklara da dikkat çekildi. ÇOSB’deki trafik yoğunluğunun rahatlaması ve kontrollü olması için de firma yetkililerinden, tır ve servis araçlarının ÇOSB Tır Parklarına yönlendirilmesi istendi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail - 9 yıl önce
organize sanayi bölgesi içinde trafikle ilgili birtakım denetlemeler yapılmalı. ters yönden gidenler ve özellikle bölge müdürlüğü virajında ve devlet hastanesi virajında sürekli hatalı sollama yapanlar ve hız limitlerini hiçe sayanlara bir yaptırım uygulanmalı...