ÇOSB’nin ödüllü yarışması tamamlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik ödüllü resim yarışması ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen ödüllü kompozisyon yarışması sonuçlandı

ÇOSB’nin ödüllü yarışması tamamlandı
02 Haziran 2017 Cuma 10:28

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Yarışmalarda dereceye girenler için ÇOSB Bölge Müdürlüğü 4. Kat Eğitim Salonunda ödül töreni düzenlendi. Törene; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri, Saim Buyruk, Ahmet Murat Ercan, Şükrü Gündüz, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Genel Başkanı Şükrü Boyraz,  TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan’ın yanı sıra dereceye giren öğrenciler, aileleri ve okul müdürleri katıldı.
HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ
Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler şunları söyledi: “Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen okullar arası Resim ve Kompozisyon Yarışması Ödül Törenimize hepiniz hoş geldiniz. Bu yıl ‘Hepimiz Birer Engelli Adayıyız’ gibi anlamlı bir konuda düzenlediğimiz yarışmaya gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Yarışmada ödül alan Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizin okullarındaki öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yapılan Resim ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren eser sahiplerinin yanı sıra, dereceye girmese dahi yarışmaya eser gönderen tüm öğrencilere de takdirlerimi iletmek istiyorum.”
TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da, yapılan yarışmanın önemine değinerek, ÇOSB’nin bu yönde yaptığı katkılara teşekkür etti. ‘Hepimiz Birer Engelli Adayıyız’ temasıyla düzenlenen her iki yarışmada da ilk 3’e giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmalara, Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 5, 6, 7 ve 8.sınıf ve lise öğrencileri katıldı.
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER
Kompozisyon yarışmasında; Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nden Abdullatif Çetinkaya, Latifi rumuzlu eseriyle birinci oldu. Çetinkaya’nın ödülünü Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selam Abban verdi. Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Gönül Dayı, Kıyısız rumuzlu eseriyle ikinci oldu. Dayı’nın ödülünü ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler verdi. Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nden Gül Aygün, Gülay rumuzlu eseriyle üçüncü oldu. Aygün’e de ödülünü Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş verdi.
OKUL AİLE BİRLİKLERİNE DESTEKTE BULUNULDU
Resim yarışmasında da; Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’ndan Dilara Dinç, Işık rumuzlu eseriyle birinci oldu. Dinç’e ödülünü ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur verdi. Nurullah Narin Ortaokulu’ndan Sahra Tenekeci, Fikret Mualla isimli eseriyle ikinci oldu. Tenekeci’ye ödülünü ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk verdi. Tepe Ortaokulu’ndan Eslem Şencan, Rainbow isimli eseriyle üçüncü oldu.  Şencan’a da ödülünü TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan verdi. Dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar verilirken, kategorilerinde birinci olan öğrencilerin Okul Aile Birliği Banka Hesaplarına 1.000 TL yardımda bulunuldu. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.