ÇOSB’nin yangın ve çevre eğitimleri devam ediyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün 10 yıldır aralıksız olarak düzenlediği yangın ve çevre eğitimleri devam ediyor

ÇOSB’nin yangın ve çevre eğitimleri devam ediyor
22 Aralık 2016 Perşembe 17:30

10 YILDIR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Sürdürülebilir çevre ve yangın bilinci geliştirmek açısından 10 yılı aşkın süredir her yıl 2 bini aşkın ilköğretim seviyesinde öğrenciye çevre ve yangın bilinçlendirme eğitimlerini sürdüren Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü bu eğitimlere aralıksız olarak devam ediyor.
YAKLAŞIK 2150 ÖĞRENCİ HEDEFLENİYOR
ÇOSB Bölge Müdürlüğü, 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde 22 okulun 3. sınıf öğrencilerinden yaklaşık bin 100 öğrenciye yangın eğitimi; 21 okulun 7. sınıf öğrencilerinden yaklaşık bin 50 öğrenciye de çevre eğitimi vermeyi hedefliyor.
YETKİLİLERDEN ÖĞRENCİLERE SORU
Eğitimlere zaman zaman ÇOSB Yönetim Kurulu da katılarak öğrencilerle sohbet ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yapılan yangın eğitimine katılan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bekmezci ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, öğrencilere soru sordu yangın bilinci ile ilgili bilgilerini paylaştı. 
HEDİYELER VERİLDİ
Öğrencilerde yangın ve çevre bilinci oluşturulmaya çalışılan eğitimin sonunda ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bekmezci tarafından öğrencilere hediyeler verildi.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.