ÇOSB’nin yeşil alanları COVİD-19 belgeli

Ekonomiye katma değer sağlayan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB)çevreye yaptığı yatırımlarla da adından söz ettiriyor. ÇOSB’nin bölge içerisinde ağaçlandırdığı alanlar bambaşka görünüme kavuştu.

ÇOSB’nin yeşil alanları COVİD-19 belgeli
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Ağustos 2020 Perşembe 10:59

ÇOSB ile Çerkezköy arasında kalan Kavakdere mevkiinde yaklaşık 40 dönümlük alanda yeşillendirme ve düzenleme çalışması yapan ÇOSB’nin diktiği binlerce fidan büyüdü, yemyeşil görünüme kavuştu. Rekreasyon alanında toprakla buluşan fidanlar ÇOSB’nin, çevreyi ve sürdürülebilirliği merkezine aldığının en güzel örneğini teşkil ediyor.
 
Bakımları da ÇOSB Bölge Müdürlüğü Bahçe ve Ziraat Şefliği ekipleri tarafından yürütülen alanın görüntüsü göz dolduruyor. Yeşil alanlardaki çalışmaların yanı sıra TSE COVID-19 GÜVENLİ ÜRETİM BELGESİ’ne de sahip, ÇOSB Bölge Müdürlüğü ekipleri hijyen ve dezenfekte çalışmalarını ödün vermeden sürdürüyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.