Ç.O.S.B.'nin yol hamlesi sürüyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü son yıllarda artarak devam eden yol çalışmalarında artık sonlara yaklaşıyor.

Ç.O.S.B.'nin yol hamlesi sürüyor
27 Ekim 2008 Pazartesi 00:00

Özellikle 2. Kısım'da çalışmaları yoğunlaştıran Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, 1. Kısım'da da çalışmalara tüm hızı ile devam ediyor.

Şuanda çalışmalarını Atatürk Caddesi, Fatih Caddesi ve Namık Kemal Bulvarı'nda yoğunlaştıran Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nde hedef 2009 yılı sonunda yol sorununu tamamen çözmek.

ATATÜRK CADDESİ YENİDEN YAPILIYOR

Organize Sanayi Bölgesi'nin en işlek ana arteli olan Atatürk Caddesi'ndeki yolu yeniden ele alan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, 14 yıldır kullanılan ve bazı kesimlerinde çökme meydana gelen yolu yeniden yapıyor.

ÇÖKMELER OLUŞMUŞTU

Atatürk Caddesi'nin Teverpan A.Ş.'nin önünden Özen Mensucaat'a kadar olan kısmındaki asfaltı tirimer makinası ile kemirildiğini belirten Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, "Söz konusu caddemizdeki asfalt tam 14 yıllık asfalttı. bu nedenle asfaltın bazı kesimlerinde zeminin sağlam olmaması nedeni ile çökmeler oluşmuştu.

ASFALT KEMİRİLDİ

Bunun üzerine önce asfalt tirimer makinası ile kemirildi ardından başta elektrik hatları olmak üzere yoldan geçen hatlar yer altına alındı. Şuanda yolun zemininde düzeltme çalışmaları sürüyor. Ayrıca tretuvarlar yapılıyor, kaldırımlar yükseltilerek, düzenleniyor. Zemini güçlendirdikten sonra yolun sıcak asfaltını sereceğiz. Tahmin ediyorum Kasım'ın ilk yarısında asfaltı sereriz" dedi.

FATİH CADDESİ DE YAPILIYOR

Bir başka yol çalışmasının ise Fatih Caddesi'nde devam ettiğini belirten OSB Böle Müdürü Mehmet Özdoğan, Fatih Caddesi'ne de Teverpan'ın önünden Özen Mnesucaat'ın altına kadar çift şeritli parelel bir yol yaptıklarını belirterek, yolun altyapısının tamamlandığını, betonunun serildiğini ve şuanda çevre düzenleme, orta refüj ve kavşak çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Yeni yaptığımız yolun ortasında Tredaş'a ait iki adet direk kalıyor. Bu direklerin alınması için Tredaş'a yazı yazdık. İki direğin kaldırılmasının ardından inşallah önümüzdeki yıl beton yapılan yeri asfaltlayacağız. Ayrıca Fatih Caddesi'nin şuanda kullanılan yolunu da asfaltlamayı planlıyoruz" dedi. NAMIK KEMAL'DE DE ÇALIŞMA VAR

Bir diğer yol çalışmasının ise Namık Kemal Bulvarı'nda devam ettiğini belirten Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, bu yolunda hasırlı beton ve sıcak asfalt olarak planlandığını ve çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Özen Mensucaat'ın altından başlayan ve Çerkezköy Kumlu Geçit'in yanında bulunan dereye kadar giden Namık Kemal Bulvarını da yapmaya başladık. Şuanda yolu betonlama çalışmaları sürüyor. Ayrıca derenin üzerine bir tane de köprü yaparak, bu caddemizi Namık Kemal Bulvarına bağlayarak, sanayicilerimizin, çalışanların Çorlu Yolu'na daha kolay çıkmasını sağlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.