Çoşkuyla kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu büyük ve meşakkatli zorlu yolda kazanılan, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yılı tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor.

Çoşkuyla kutlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Ağustos 2020 Pazar 23:18


Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeni ile önceki 30 Ağustos Zafer Bayramlarından  farklı kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sabah 09.30’da Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunmaları, saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.
ŞEHİTLİK ZİYARETİ YAPILDI
Çelenk töreninin ardından İstasyon Mahallesi’nde bulunan Çerkezköy Şehitliği ziyaret edilerek, şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakıldı ve dualar edildi.  Çerkezköy’deki kutlama programına Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Akyıldız ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra, siyasi partilerin ilçe başkanları, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, askeri erkan, gazilerimiz, şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.