COVİD-19 Önlemlerine tam gaz devam

Corona Virüs (Covid-19) salgınına karşı aldığı tedbirleri devam ettiren Çerkezköy Belediyesi dezenfekte ve virüsün yayılmasını önleme çalışmalarını sürdürüyor.

COVİD-19 Önlemlerine tam gaz devam
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Mart 2020 Cuma 12:58


Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri yıkanıp, dezenfekte edilirken, kent genelindeki eski ve kırık çöp konteynerleri yenileri ile değiştiriliyor. Ayrıca kent genelindeki çöp konteynerleri ilaçlanıp, yıkanarak dezenfekte edilip, daha hijyenik bir hale getiriliyor.
  ECZANELER VE TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI DEZENFEKTE EDİLDİ
Ana cadde ve sokaklar ile vatandaşların ortak kullanım alanlarında periyodik olarak ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Ekipleri ile birlikte kentimiz genelinde bulunan eczaneleri ilaçlayıp, dezenfekte ederken, toplu ulaşım araçlarının da ilaçlama ve dezenfekte işlemleri yapılmaya devam etti.
  DEZENFEKTAN DAĞITIMI SÜRÜYOR
Ayrıca Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri tarafından kent genelindeki el dezenfektanı ve bilgilendirici broşür dağıtımı da devam ediyor. Vatandaşlarımızın evlerine bırakılan el dezenfektanı ve bilgilendirici broşürler ile halkımızı Corona Virüsü’ne karşı bilgilendiren ve alabilecekleri önlemleri anlatan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri ayrıca vatandaşlarımıza ‘EVDE KALIN’ çağrısı da yapıyor.
  DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRECEK
  İhtiyaç duyulan tüm kamu ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Corona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini kaydederek, vatandaşların da kişisel hijyen tedbirlerine uymalarını ve yetkililerin yapacağı uyarıları dikkate almalarını istedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.