ÇTSO 10. Meslek Komitesi toplandı

Çerkezköy Ticaret Ve Sanayi Odası 10. Meslek Komitesi Kasım Ayı olağan toplantısını Rahmi Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirdi. ÇTSO Toplantı salonunda önceki gün gerçekleşen toplantıya,komite başkan yardımcısı Ayben Erdoğan ile komite üyeleri Mustafa Üstün ve Şener Aru katıldı

ÇTSO 10. Meslek Komitesi toplandı
19 Kasım 2016 Cumartesi 10:42

3 ADET GÜNDEM MADDESİ KARARA BAĞLANDI.

Çerkezköy Ticaret Ve Sanayi Odası 10. Meslek Komitesi  Kasım Ayı olağan toplantısı'nda alınan kararlar: "Bölgemizde çok miktarda yasal olmayan, kaçak sigorta poliçesi kesen ve meslekleri sigortacılık olmayan, zahireci,nalbur gibi işyerleri bulunduğuna dair şikayetler gündeme alındı. Kaçak poliçe kesen,yasal olmayan bu işyerlerinin,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigortacılık Müdürlüğü ne gereğinin yapılması için ,şikayet edilmesine karar verilmiştir.

Ayrıca Araç sahiplerinin bu tip kaçak ve sahte sigorta poliçesi kesen iş yerlerine dikkat etmeleri gerektiği,sigorta poliçesi yaptırdıkları kişilerden ,gerçek sigorta açentesi olduğuna dair belgeleri ve SEGEM Belgesini istemeleri gerektiği hakkında bilgilendirilmelerinin, odamız tarafından yerel gazete haberleri ile sağlanması.

6736 Sayılı yasa kapsamında oda aidat borçlarının yapılandırılmasının,25 Kasım 2016 Tarihi itibariyle sona ereceğinden, üyelerimizin tekrar mail ortamında ve telefonla bilgilendirilmesine karar alınmıştır"
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.