ÇTSO ailesi yemekte bir araya geldi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Oda Personeli, Meclis Başkanı Taha Ülker’in organize ettiği yemekte bir araya geldi. Oldukça sıcak bir ortamda geçen yemek sonrasında, 2015 yılı hedefleri ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, katılımcılar odaya fayda getirecek önerilerini de paylaşma fırsatı buldu

ÇTSO ailesi yemekte bir araya geldi
29 Ocak 2015 Perşembe 19:02

 YEMEK PROGRAMI PARILTIM RESTAURANT’TA DÜZENLENDİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, meclis toplantısı sonunda organize ettiği yemek programında ÇTSO yönetimi ve oda personelini bir araya getirdi. Parıltım restaurantta düzenlenen yemeğe ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları ve ÇTSO personeli katıldı.

ÖNERİLERİNİ PAYLAŞMA FIRSATI BULDULAR

Yemek öncesinde kısa bir konuşma yapan Meclis Başkanı Taha Ülker, 2014 yılının verimli geçtiğine vurgu yaparken, akreditasyon sürecindeki başarıya da değindi. Oldukça sıcak bir ortamda geçen yemek sonrasında, 2015 yılı hedefleri ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, katılımcılar odaya fayda getirecek önerilerini de paylaşma fırsatı buldu.

BAŞARISINDAN DOLAYI KOZUVA’YI TEBRİK ETTİLER

Yemek sonrasında, Meclis Üyesi Mehmet Danyeli tarafından ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya Mogadişu Havalimanı Terminal Hizmet Binası’nın açılışı dolayısıyla pasta sürprizi yapıldı. Başkan Kozuva, jest için Danyeli’ye teşekkür ederken, başta Meclis Başkanı Taha Ülker olmak üzere tüm katılımcılar başarısından ötürü Kozuva’yı tebrik etti. 

PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER

Konuşmaların ardından, Kozuva, Danyeli ve Ülker, üzerinde uçak fotoğrafı olan pastayı hep birlikte kesti. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.