ÇTSO Anadolu Lisesi ikinci kez şampiyon

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi, Tekirdağ Gençlik Hizmetler Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Tekirdağ genelindeki tüm liselerin katıldığı basketbol turnuvasında birinci oldu. ÇTSO Anadolu Lisesi aynı başarıyı geçen yılda elde ederken, Kros şampiyonasında da takım halinde il üçüncüsü oldu.

ÇTSO Anadolu Lisesi ikinci kez şampiyon
31 Ocak 2014 Cuma 07:13

İKİNCİ KEZ ŞAMPİYON OLDULAR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi, Tekirdağ Gençlik Hizmetler Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Tekirdağ genelindeki tüm liselerin katıldığı basketbol turnuvasında birinci oldu. Tekirdağ Gençlik Hizmetler Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Tekirdağ genelindeki liselerin katıldığı turnuvada final grubuna kalan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi grubu Tekirdağ Namık Kemal Anadolu Lisesi, Çorlu Kız Teknik Meslek Lisesi, Çorlu İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi, Tekirdağ Anadolu Lisesi, Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi basketbol takımlarının önünde birinci tamamlayarak şampiyon oldu.
BAŞARI BİZLERİ GURURLANDIRDI
Tekirdağ şampiyonu olan ÇTSO Anadolu Lisesi 21-23 Şubat Tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenecek olan Marmara Bölgesi Grubu turnuvasına katılarak burada Tekirdağ’ı temsil edecek. Okul turnuvadan başarıyla ayrılırsa Türkiye şampiyonasında mücadele edecek. Tekirdağ Gençlik Hizmetler Spor İl Müdürlüğü Tarafından düzenlenen Kros turnuvasında ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi odası lisesi takım halinde il üçüncüsü oldu. Her iki takım için başarıların sürmesi temennisinde bulunan okul müdürü Mustafa Türk, “öğrenci ve öğretmenlerimizin bu başarısı bizler gururlandırdı” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.