ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı
11 Ocak 2014 Cumartesi 07:58

Başkan Kozuva, mesajında, iletişimin en önemli öğelerinden basının, toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında önemli rol oynayan, bireyin haber alma hakkını sağlayan ve toplumdan gelen talepleri yetkililere ileten, kamuoyu oluşturulmasını sağlayan, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu belirtti.
BİLGİ ÇAĞINDA BASININ ÖNEMİ DAHA DA ARTTI
Teknolojik gelişmeler sonucu ulaşılan bilgi çağında basının öneminin daha da arttığını vurgulayan Kozuva, “Doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla, kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturan basın, farklı görüşlerin seslendirilmesine de imkan sağlayarak, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendirmektedir" ifadelerini kullandı.
BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORLAR
Gazetecilerin, her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle mesleklerini icra ettiğine dikkat çeken Başkan Süleyman Kozuva;"Bu duygu ve düşüncelerle Bölgemizin gelişmesine, tanınmasına katkı sağlayan, kamuoyunun bilgilendirilmesinde önemli görevler üstlenen tüm yazılı ve görsel alanda çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.