ÇTSO burs başvuruları başladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO)'nın 2016 - 2017 eğitim-öğretim sezonunda sağlayacağı burslar için başvurular başladı. 19 Eylül'de sona erecek olan başvurular www.cerkezkoytso.org.tr adresinde bulunan 'Burs Başvuru' bölümünden yapılacak

ÇTSO burs başvuruları başladı
22 Ağustos 2016 Pazartesi 15:02

BAŞVURULAR ODA'NIN WEB SİTESİNDEN YAPILACAK
 
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2016 - 2017 eğitim-öğretim sezonunda, önlisans ve lisans öğrencilerine sağlayacak olduğu burslar için başvurular başladı. Oda'nın web sayfasından yapılacak olan başvurularda öğrencilerde aranan şartlar ise şunlar: Öğrencinin ikametgah adresinin Çerkezköy, Kapaklı veya Saray'da olması. Ara sınıf öğrencilerinin yapacağı başvurularda alt sınıflardan dersi kalmaması.
 
125 ÖĞRENCİYE VERİLECEK
 
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinden alınan bilgiye göre 2016 - 2017 eğitim-öğretim döneminde 125 öğrenciye, aylık 150 TL'lik burs sağlanacak. Ayrıca başvuruda bulunacak öğrencilerde devlet üniversitesinde öğrenim görme şartı aranmıyor.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Buse ipek esen - 7 yıl önce
2016/2017eğitim döneminde burslar ne zaman açıklanacak.