ÇTSO EĞİTİMLERİ ONLİNE OLARAK YAPIYOR

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın katılımcılar tarafından yoğun ilgi gören eğitimleri 2021 yılında online olarak devam edecek.

ÇTSO EĞİTİMLERİ ONLİNE OLARAK YAPIYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Şubat 2021 Çarşamba 12:07

Geçtiğimiz yıllarda yüz yüze verilen eğitim seminerlerini pandemi nedeniyle dijital ortama taşıyan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), daha başarılı ve sağlıklı bir çalışma ortamının oluşturulması, iş stresinin yönetilebilmesi ve özgüvenin sağlanması için üyelerine online eğitim imkanı sunuyor.
Bu yıl mart ayına 4 eğitim programı ile başlangıç yapacak olan Çerkezköy TSO,  “İş hayatının gerçeği: iş stresi”, “Özgüveni yüksek kişiler olmak”, “Sürekli iyileşmeyi teşvik eden tutum” ve “Sizin kişilik renginiz hangisi?” başlıkları altında eğitimlere ev sahipliği yapacak.
 
EĞİTİMLER ÜCRETSİZ ve ONLİNE OLARAK GERÇEKLEŞECEK
ÇTSO tarafından herkese açık ve ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecek olan online eğitimler 3 Mart tarihinde başlayacak.
Online eğitimlere katılmak isteyenler gerekli bilgileri Çerkezköy TSO sosyal medya hesaplarından ve web sitesi üzerinden edinebilirken, başvurularını ise cerkezkoytso.org.tr adresi üzerinden yapılabilecekler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.