ÇTSO eğitimlerine devam ediyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ÇTSO) üyelerine yönelik olarak her yıl ücretsiz düzenlediği eğitimlerin 2016 programı devam ediyor. Bu yılki yedinci eğitimin olan ‘Stratejik Plan Nedir, SWOT Analizi Nasıl Yapılır?’, ÇTSO Konferans Salonu’nda üyelere aktarıldı

ÇTSO eğitimlerine devam ediyor
28 Nisan 2016 Perşembe 17:22

 KONFERANS SALONU'NDA GERÇEKLEŞTİ

ÇTSO'nun üyelerine yönelik ücretsiz düzenlediği eğitimler devam ediyor. 2016'nın ilk eğitim programı olan ve Mart, Nisan ve Mayıs aylarını kapsayan 10 eğitimlik programın yedinci eğitimi ÇTSO Konferans Salonu'nda gerçekleşti. 

HALUK ÜNALDI ANLATTI

Haluk Ünaldı'nın konuşmacılığında gerçekleşen ‘Stratejik Plan Nedir, SWOT Analizi Nasıl Yapılır?' başlıklı eğitimde ‘Rekabet ve stratejinin giderek artan önemi. Şirketlerde Güç Denklemi. Stratejik planlamanın tanıtımı. Stratejik planlamanın giderek artan önemi. Stratejik planlamanın şirketlere faydaları. Stratejik planlamanın unsurları. Strateji araçları. SWOT analizi. Etkin bir SWOT analizinin unsurları.'  konuları hakkında bilgiler aktarıldı.

HALUK ÜNALDI KİMDİR?

Haluk Ünaldı, 1975 yılında Deniz Harp Okulu’ndan mezun olmuş, Deniz Kuvvetlerinde değişik görevler yapmış ve 1979 – 1981 yılları arasında Naval Postgraduate School (USA), “Operations Research / System Analysis” bölümünde master eğitimini tamamlamıştır. 1990 yılında Deniz Kuvvetlerinden ayrılarak, NATO Consultation, Command and Control Agency (Hollanda), "Operations Research" bölümünde "Senior Scientist" olarak görev almıştır. NATO’da stratejik kuvvet planlaması, arama teorisi ve harp oyunları konularında çalışmış ve birçok harp oyunu bilgisayar modelinin sorumluluğunu üstlenmiştir. 1998`de yurda dönen Ünaldı, Hollanda’da bulunduğu süre içinde NATO Okulunda "Kriz yönetimi" kursu görmüş ve Edinburg Business School (UK)’dan MBA yüksek lisansı almıştır. Haziran 1999’da İ.d.e.a. A.Ş.’ye katılan Ünaldı, 2 yıl süre ile strateji, değişim yönetimi, system yaklaşımı, istatistik ve bilgi sistemleri konularında eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermiştir. Ünaldı, İ.d.e.a. A.Ş.’den sonra kısa bir süre de, Akademik Bölüm Koordinatörü olarak, TÜSSİDE’de (Türkiye Sanayii Sevk ve İdare Enstitüsü) görev yapmıştır. 1998 yılından itibaren, International Solutions Group Limited (USA) şirketine savunma araştırma konularında da danışmanlık yapmakta olup, halen çok uluslu bir kurumun Bilgi Yönetimi projesinde görev almaktadır. Değişik dergilerde strateji konularında köşe yazıları yazmakta olan Ünaldı’nın yayınlanmış kitap, makale ve uluslararası bildirileri vardır.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.