ÇTSO hazine payı için başvuru yaptı

ÇTSO Başkan Vekili İsmail Akın, Mal Müdürü İlhami Taşkın ile görüşerek Meclis'te alınan kararın uygulanması için Milli Emlak Müdürlüğü'ne başvuru dilekçesini verdi ve sözleşme imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre ÇTSO arsası içerisinde bulunan 229,28 metrekarelik hazine payı 360 bin TL karşılığında satın alınacak

ÇTSO hazine payı için başvuru yaptı
28 Nisan 2014 Pazartesi 08:08


ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Vekili İsmail Akın Mal Müdürü İlhami Taşkın ile görüşerek, ÇTSO'nun arsası içinde bulunan hazine payının satın alınmasına yönelik ilk adımı attı. ÇTSO Milli Emlak Müdürlüğü ile sözleşme imzaladı.
HAZİNE PAYI SATIN ALINACAK
Son ÇTSO Meclis Toplantısı'nda alınan karar ile hazine payı olarak görünen 229,28 metrekarelik alanın satın alınması için adım atıldı. Hafta içinde Çerkezköy Mal Müdürü İlhami Taşkın'ı ziyaret eden ÇTSO Başkan Vekili İsmail Akın, Milli Emlak Müdürlüğü'ne kayıtlı hazine payının alınması için başvuruda bulundu. ÇTSO adına müracaatı yapılan hazine payının alınması için sözleşmede imzalandı.
MECLİS'TE KARAR ALINMIŞTI
ÇTSO Meclisi, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği nisan ayı toplantısında tapu kayıtlarında toplam 679,28 metrekarelik ÇTSO hizmet binası arkasında bulunan arsasının Mal Müdürlüğü payı olarak görülen 229.28 metrekarelik kısım üzerindeki yararlanma hakkını görüşmüştü.  Meclis'te yapılan bilgilendirmede, Tapu kayıtlarında toplam 679,28 metrekare olan arsanın Mal Müdürlüğü payı olarak görülen 229,28 metrekarelik bölümü için Mal Müdürlüğü 360 bin TL bedel belirlediği açıklanmıştı. Bu durumun ÇTSO'ya tebliğ edildiği 7 Nisan 2014 tarihinden itibaren on beş gün içinde ödenmesi ve Oda adına tescil işlemlerinin yapılması hakkında 4706 sayılı kanunun 4/c maddesine göre yararlanma hakkından faydalanılacağı, ödenmemesi durumunda ise bu hakkın kaybedileceği belirtilmişti. Yapılan görüşmelerin ardından ÇTSO Meclisi, söz konusu alanın alınması konusunda oy birliği ile karar çıkmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.