ÇTSO Kasım ayı Meclisi toplantısı tamamlandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Toplantı Salonu’nda Taha Ülker başkanlığında yapıldı

ÇTSO Kasım ayı Meclisi toplantısı tamamlandı
25 Kasım 2015 Çarşamba 16:16

TOPLANTI SAAT 16.30’DA BAŞLADI

ÇTSO Meclis toplantı salonunda önceki gün saat 16.30’da başlayan toplantı da Saygı duruşunun bulunulmasının ardından ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker yaptığı konuşmada, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, yeni kurulan hükümetinde hayırlı olması temennisinde bulundu.

EKİM AYI GELİRİ 267 BİN 534 TL

Toplantıda ilk olarak 2015 yılı Ekim ayı gelir-gider cetvelleri, banka cetveli, mizanın görüşülmesi ve ibra edilmesi görüşüldü. ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel gündem maddesi hakkında yaptığı bilgilendirmede, “Ekim ayı gerçekleşen gelir 267 bin 534 lira 13 kuruş iken gerçekleşme oranı da yüzde 91,49’dur. Ekim ayı gideri ise 192 bin 907 lira 2 kuruş olurken, gerçekleşme oranı ise yüzde 73,3’tür. Bankalar hesabı 1 milyon 531 bin 681 lira 56 kuruş iken, kasa hesabı ise 2 bin 777 TL’dir. ” açıklamasında bulundu.

KALEMLER ARASI AKTARIM YAPILACAK

Genel Sekreter Hakan Gel’in yaptığı bilgilendirmenin ardından gündem maddesi oy birliğiyle kabul edilerek karara bağlandı. Gündemin bir diğer maddesinde ise 2015 Yılı gider bütçesinden fasıllar arası aktarım görüşmeye alındı. Hakan Gel yaptığı bilgilendirmede, “aktarım yapılacak olan kalemler Birlik aidatı, Emlak vergisi, cari yıl demirbaş giderleri dava ve icra giderleri ile muhtelif yardımlar. Aktarım yapılacak olan kalemlerden birlik aidatlarına Personel ve ücret giderlerinden, emlak vergisine personel ücret ve giderlerinden, cari yıl demirbaş giderlerine personel eğitim giderlerinden, dava ve icra giderlerine danışmanlık giderlerinden ve muhtelif yardımlara organ üyeleri yurt dışı seyahat giderlerinden aktarılacak” dedi.

KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI

Yönetim kurulu kabulleriyle meclise sunulan aktarım giderleri meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi. Toplantının devamında Balkan ülkeleri iş gezisi raporunun sunulmasının ardından dilek ve temenniler ile ÇTSO Kasım ayı Meclis toplantısı sona erdi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.