ÇTSO Meclis toplantısını video konferansla yaptı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Nisan ayı Meclis Toplantısını video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

ÇTSO Meclis toplantısını video  konferansla yaptı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Nisan 2020 Cuma 11:19

ÇTSO Meclisi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine uyarak Nisan ayı Meclis Toplantısını video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi. Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Meclis Üyeleri çevrimiçi olarak katılım sağladı. Toplantı, Şubat-Mart/2020 gelir-gider bütçe izleme raporları ve mizanın ibra edilmesi, mesleklerin gruplandırılması rehberinde bazı kodlarda değişiklik yapılması ve ekmek azami fiyat talebi hakkında Bakanlık görüşünün değerlendirilmesi gündemiyle gerçekleştirildi. Esnaf ve Sanatkarlar Birliği’nin geçmiş aylarda aldığı 210 gr ekmek azami satış fiyat kararı, fiyat birliği oluşması açısından Oda Meclisi tarafından da gündeme alınarak, 210 gr ekmek azami satış fiyatı 1,5 TL olarak oy birliği ile karara bağlandı.

TALEPLERİNİZİ BİZE YAZIN
Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Üyelerine TOBB aracılığıyla ekonomide hayata geçirilen koronavirüs (Covid-19) tedbirleri hakkında bilgi verdi.Başkan Kozuva burada yaptığı açıklamada “Koronavirüs başladığından beri TOBB Başkanımız sayınRifat Hisarcıklıoğlu, bu konuda hiç boş durmadı. Biz de üyelerimizden bize iletilen yaşanan sorunları, taleplerimizi, görüşlerimizi kendisine iletiyoruz. Buradan tekrar hatırlatmak istiyorum, bir talebi olan mutlaka bize yazsın. Biz Odamızı beraber yönetiyoruz. Biz ancak birlikteysek güçlüyüz. Birlikte çalışırsak, rahatlıkla bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum” sözlerini kaydetti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.