ÇTSO odalar arası iletişimi güçlendiriyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 4.Meslek Komitesi odalar arası iletişimi güçlendirmek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 6.Meslek Komitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette yaptığı konuşmada, yaşadıkları bölgenin önemine dikkat çeken 4.Meslek Komitesi Üyesi Mehmet Danyeli, “Potansiyeli yüksek bir bölgede yaşıyoruz. Birbirimizden alacağımız fikirlerle üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için sizlerle bir araya gelmek istedik. Bu toplantıları sıklaştırmak, eksikliklerimizi görmemiz ve daha iyi hizmet sunabilmemiz açısından son derece önemlidir” dedi

ÇTSO odalar arası iletişimi güçlendiriyor
14 Şubat 2015 Cumartesi 09:35

 ODALARARASI İLETİŞİMİ ARTIRMAK ADINA ZİYARET DÜZENLEDİLER

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) 4. Meslek Komitesi, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak ve odalar arası iletişimi güçlendirmek amacıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 6.Meslek Komitesi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Çerkezköy 4.Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Şakir Özer, Komite Üyeleri Mehmet Danyeli, Metin Taşdelen, Hayrettin Atay ve Birol Saygın yer alırken, ÇTSO heyetini Çorlu TSO 6.Meslek Komite Başkanı Kurtuluş Ay, Başkan Yardımcısı Ramadan Cesur, Çorlu TSO Meclis Başkanı ve Komite Üyesi Metin Akgün, Komite Üyeleri Miraç Çolak, Serkan Ercili ve Eyüp Çatalkaya karşıladı.

ÇTSO HEYETİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretlerinden dolayı Çerkezköy TSO 4.Meslek Komitesine teşekkür eden Çorlu TSO Meclis Başkanı ve 6.Meslek Komite Üyesi Metin Akgün; "Sizleri Odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Geçmiş dönemlerde Ticaret ve Sanayi Odaları arasında böylesine bir istişare toplantısına az rastlanırdı. Bu gibi toplantıları daha sık yapmanızı, genç kardeşlerimizin önünü açmanızı ve bölgemizde daha çok çalışmanızı temenni ediyoruz. Odamızı ziyaret ettiğiniz için şahsım ve meclisim adına tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Çerkezköy TSO 4.Meslek Komitesi Üyesi Mehmet Danyeli de, öncelikle kendilerini ağırlayan Çorlu TSO 6.Meslek Komitesi’ne teşekkürlerini iletti. İlk amacın, odalararası iletişimin güçlenmesi olduğunu dile getiren Danyeli, Trakya Bölgesi’nde faaliyet gösteren tüm odaların bir araya gelmesinin önemine vurgu yaparken, bu tip ziyaretlere devam edeceklerini belirtti.

DAHA İYİ HİZMET İÇİN BİR ARAYA GELMEK İSTEDİK

Yaşadıkları bölgenin önemine dikkat çeken Mehmet Danyeli, “Potansiyeli yüksek bir bölgede yaşıyoruz. Birbirimizden alacağımız fikirlerle üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için sizlerle bir araya gelmek istedik. Bu toplantıları sıklaştırmak, eksikliklerimizi görmemiz ve daha iyi hizmet sunabilmemiz açısından son derece önemlidir. Bizleri ağırladığınız için sizlere şahsım ve ÇTSO adına tekrar teşekkür ederim" dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNARAK BİRBİRİMİZİ TANIDIK

Bu tip istişare toplantılarının hem ticaret hacmini genişleteceğini hem de ticaret odalarına yakından tanışma fırsatı sağlayacağını vurgulayan 6.Meslek Komite Başkanı Kurtuluş Ay “Geçen aylarda Kocaeli'nden geldiler. O toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak birbirimizi daha iyi tanıdık. Önümüzdeki aylarda 6. Meslek Komitesi olarak Kocaeli'ne ziyarette bulunarak toplantımızı orada gerçekleştireceğiz" açıklamasında bulundu.

FİKİR PAYLAŞIMLARINDA BULUNDULAR

Ziyaret esnasında birbirleriyle fikirlerini paylaşma şansı yakalayan Komite Üyeleri, özellikle Trakya’daki inşaat sektörü için ortak bir bilgi portalı oluşturulması, odaların web sitesinden bu portala ulaşılabilmesi, Oda dergilerinde komşu odaların faaliyetlerine yer verilecek bir bölümün yer alması, Çorlu ve Çerkezköy arasında tüm Trakya’daki odaların paylaşılarak ilgili komitelerin ziyaret edilmesi, akabinde tüm Odaları bir arada toplayacak bir organizasyon düzenlenmesi konuları üzerinde durdu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.