ÇTSO Personeli kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Personeli, ÇTSO Yönetim Kurulu tarafından Organize edilen kahvaltı programında bir araya geldi. Glory Area Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya ÇTSO Personelini ve ÇTSO Yönetim Kurulu katıldı.

ÇTSO Personeli kahvaltıda buluştu
26 Mart 2014 Çarşamba 07:14

KATILIM YOĞUN OLDU
Glory Area Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programına ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin ve İsmail Akın, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Mesut Görgün, Sinan Sifil, Asım Yavuzarslan, Mehmet Aksoy, Metin Taşdelen, Murat Seymen ve ÇTSO Personeli katıldı.
AMAÇ BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRMEK
Kahvaltı programı öncesi bir açıklama yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, kahvaltının amacının Oda Personeli ve Yönetim Kurulu arasındaki birlik ve beraberliğin pekişmesi olduğunu belirterek; “Yönetim Kurulu olarak, göreve geldiğimiz günden bu yana personelimiz ile yakın ilişkiler içerisinde olmaya özen gösteriyoruz. Çünkü biz başarının, ancak takım ruhu ilişkisi ile yakalanabileceğinin bilincindeyiz. Bu nedenle bundan sonra da personelimiz ile sık sık bir araya gelip, üyelerimize daha kaliteli hizmeti nasıl sunabileceğimiz noktasında fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ
Göreve geldikleri günden bu yana ÇTSO’nun gerek fiziki gerekse hizmet noktasında büyük gelişmeler kaydettiğini de sözlerine ekleyen Kozuva; “Neredeyse 1 yıldır personelimizle birlikte Üyelerimize hizmet ediyoruz. Görevi devraldıktan sonra ÇTSO her alanda gelişme kaydetti. Bu gelişmeleri personelimizin özverili çalışmaları sayesinde gerçekleştirdik. Bu nedenle Oda personeline teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin Şen - 10 yıl önce
hayret neden çorlu da yapmamışlar bu kahvaltıyı gelişme var :)