ÇTSO ŞUBAT AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan Başkanlığında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirildi.

ÇTSO ŞUBAT AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Şubat 2022 Cuma 11:35

Yoklama ve saygı duruşu ile başlayan Meclis toplantısında Ocak ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası görüşüldü. Gelir ve gider bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

Üyelerden gelen talep üzerine ilgili yönetmelikler çerçevesinde simit, açma ve poğaçanın azami fiyatlarının yeniden belirlenmesi görüşüldü. Artan maliyetler ve çevre odaların belirlemiş olduğu azami fiyatlar incelendi. 100 gr simit azami satış fiyatı 3,00 TL, 90 gr poğaça ve açmanın azami satış fiyatı 3,00 TL olarak oybirliği ile kabul edildi.

Bir diğer gündem maddesi; Kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan ve Türkiye İstatistik Kurumunca yürütülen NACE çalışma grubunca mesleklerin gruplandırma rehberinde yer alan 3 NACE kodunda bölünmeye gidilmesi konusu görüşüldü. Bu 3 NACE kodunda bölünmeye gidilmesi nedeniyle 3 NACE kodunun iptal edilerek yerine 6 yeni NACE kodu tanımlanması oybirliği ile kabul edildi.

Çerkezköy TSO Meclis Üyeleri tarafından görüşülen son gündem maddesi ise, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2021 yılı Faaliyet Raporu oldu. Çerkezköy TSO 2021 yılı Faaliyet Raporu meclis üyelerine sunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.