ÇTSO terör saldırılarını kınadı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva bir basın açıklaması yaparak Van, Elazığ ve Bitlis’te düzenlenen hain saldırıları kınadı

ÇTSO terör saldırılarını kınadı
22 Ağustos 2016 Pazartesi 08:55

“ŞİDDETLE VE NEFRETLE KINIYORUZ”
 
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Yönetim Kurulu adına yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
“Bitlis’te terör örgütü PKK’nın düzenlediği hain saldırıda 3'ü asker, 1'i köy korucu olmak üzere dört 4 güvenlik görevlimizi şehit verirken 7 askerimiz de yaralandı. Bir gün öncesinde de Van'ın İpekyolu ilçesinde yine teröristlerin polis evi ve polis merkezinin bulunduğu binaya patlayıcı yüklü araçta yaptığı alçak saldırının ardından bir gün sonra da Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı araçla saldırılmıştı. Her iki saldırıda 6 polisimiz şehit olurken, 250’ye yakın vatandaşımız yaralandı. Bu hain saldırıları şahsım ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak şiddetle ve nefretle kınıyoruz.
 
DEVLETİN VE MİLLETİN YANINDALAR
 
Hiçbir terör örgütünün ülkemizle bilek güreşi edecek güçte olmadığını biliyor; iş dünyamızın, sanayicimizin ve üyelerimizin 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde olduğu gibi bu alçak saldırıları yapanlara karşı da devletinin ve milletinin yanında olduğunun açık ve net olarak bilinmesini istiyoruz.
 
ALÇAK SALDIRILAR
 
Bu duygu ve düşüncelerle bu alçak saldırılarca can veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.