ÇTSO TOBB’un Genel Kurulu’nda

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 71. Genel Kurulu'na katıldı

ÇTSO TOBB’un Genel Kurulu’nda
07 Mayıs 2015 Perşembe 16:10

 71.GENEL KURUL’A KATILDILAR

ÇTSO heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı, Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Meclis Üyeleri Talip Sivri, Aktaş Güler ile Rahmi Yılmaz yer aldı.

‘BÖLGESEL YILDIZDAN KÜRESEL YILDIZA’

TOBB’un 71. Genel Kurulu 1-2 Mayıs tarihlerinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde düzenlenirken, ‘1915-2015 Aynı Ruh Aynı Heyecan Bölgesel Yıldızdan Küresel Yıldıza’ sloganıyla gerçekleştirilen Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural da katıldı.

HİZMET ŞEREF BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Genel Kurul’un ilk gününde, TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40. yılını dolduran delegelere Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Hizmet Şeref Belgesi de takdim edildi.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.