ÇTSO üyeleri Çin Fuarı’nı gezdi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen China Home Life Gezi organizasyonu hafta sonu 30 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. Tüyap’ta gerçekleştirilen ve İkili görüşmelerin de yapıldığı fuarda üyeler, 500 üzerinde firmanın ürünlerini inceleme fırsatı buldu

ÇTSO üyeleri Çin Fuarı’nı gezdi
11 Haziran 2014 Çarşamba 07:33

FUARA 30 ÜYE KATILDI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen China Home Life Gezi organizasyonu 30 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi. Tüyap’ta gerçekleştirilen ChinaHomelife Fuar’ına Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası önünden saat 10.00’da kaldırılan otobüs ile katılan 30 üye fuarda çeşitli iş görüşmeleri yapma fırsatı da buldu.
500’ÜN ÜZERİNDE FİRMA ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ
Girişin ücretsiz olduğu ve 500 üzerinde firmanın hazır giyim aksesuar, kumaş, dekoratif kumaş, aydınlatma ürünleri, mobilya, mutfak ve banyo armatürleri, ev gereçleri/züccaciye, elektrikli ev gereçleri, inşaat malzemeleri, hediyelik eşya ürünlerini sergilediği fuarda üyeler ürünleri inceleme fırsatı buldu.
FUARIN ÜYELERİMİZE BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelere yönelik fuar gezilerinin olacağını ifade eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı Süleyman Kozuva, “Biz bu fuarların üyelerimize büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirilecek fuarlara üyelerimizin daha çok ilgi göstermesini bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.