ÇTSO Üyelerine yüzde 20 Fuar indirimi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Pena Fuarcılık firması arasında imzalanan protokol kapsamında, 2-5 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı’na katılmak isteyen oda üyelerine yüzde 20 indirim sağlanacak

ÇTSO Üyelerine yüzde 20 Fuar indirimi
04 Mart 2015 Çarşamba 18:51

 YÜZDE 20 İNDİRİM SAĞLANACAK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Pena Fuarcılık firması arasında indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, Pena Fuarcılık firmasının 2-5 Nisan tarihleri arasında Avantaj Outlet Center’da düzenleyeceği Evlilik ve Düğün Hazırlıkları Fuarı’na katılmak isteyen Oda üyelerine yüzde 20 indirim sağlanacak.

PROTOKOL İMZALANDI

26 Şubat Perşembe günü ÇTSO’da düzenlenen imza töreninde protokolü ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Pena Fuarcılık firmasının ortakları Bülent Akat ile Ömür Topaç imzaladı. Törende ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Görgün ve Meclis Üyesi Kadir Uz da yer aldı.  

ÇERKEZKÖY’ÜN ADININ DUYULMASINDA KATKINIZ OLUYOR

Fuar’ın ve protokolün hayırlı olmasını dileyen Süleyman Kozuva, “Bizler her zaman üyelerimizin yanındayız. Sizleri de tebrik ediyorum. Çerkezköy’de bir ilke imza attınız. İlçemizde böyle firmaların olması çok güzel. Ayrıca Çerkezköy’ün adının duyulmasına da katkınız oluyor” diye konuştu.

FİRMALARI VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA GETİREREK KOLAYLIK SAĞLADIK

Törende yaptığı konuşmada, Çerkezköy’ün büyük potansiyeli olduğuna vurgu yapan Ömür Topaç ise, “İlçemiz ihtiyaçların yoğun olduğu bir alan. İnsanlar da ihtiyaçlarını karşılamak için çevre ilçelere ya da illere gidiyor. Biz de firmaları vatandaşların ayağına getirerek kolaylık sağlamak istedik” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.