ÇTSO üyelerini TÜYAP'a götürdü

ÇTSO 4. Meslek Grubu'na dahil üyelerini İstanbul'da düzenlenen 37. Uluslararası Yapı Fuarı'na götürdü. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 25 ÇTSO üyesi firmanın TÜYAP Fuar Alanı’nda 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Yapı Fuarı'na katılacağı bildirildi

ÇTSO üyelerini TÜYAP'a götürdü
09 Mayıs 2014 Cuma 07:22

ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) ilk kez TÜYAP fuarına katılıyor. Bu yıl 37. düzenlenen Yapı Fuarı'na ÇTSO'da 4. Meslek Grubu'na dahil 25 üyesi ile katıldı.
ÇERKEZKÖYLÜ İNŞAAT FİRMALARI TÜYAP'TA
Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olan ‘37'nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası da yerini aldı. ÇTSO ilk kez TÜYAP yapı fuarına katıldı. ÇTSO inşaat sektörünün yer aldığı 4. Meslek Grubu üyelerinin tamamını davet ettiği fuara 25 firma ile gitti. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, Oda olarak gerek Türkiye genelinde gerekse uluslararası alandaki fuarları takip etmeye gayret gösterdiklerini belirterek, bu fuarlarda üyelerinin yer alması için öncülük yaptıklarını söyledi.
Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul,  Türkiye'nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı olma özelliğini taşıyor. Ayrıca her yıl Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde OAİB ile birlikte organize edilen "Yurtdışı Alım Heyetleri İkili Görüşmeleri" bu yıl Asya, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'dan 39 ülkenin katılımıyla gerçekleşiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.