ÇTSO ve PERYÖN’den Torba Yasa semineri

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ve PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi’nin işbirliğinde 6552 Sayılı Torba Yasa Semineri 22 Ekim Çarşamba günü ÇTSO Konferans Salonunda düzenlenecek.

ÇTSO ve PERYÖN’den Torba Yasa semineri
20 Ekim 2014 Pazartesi 08:20

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, SGK il Müdürü Fatma Derya Alan, Avukat Yasemin Bilican ve Avukat Ahmet Rahman Metin’in konuşmacı olarak katılacağı seminer saat 13.30’da başlayacak.

Seminerde “Torba Yasa” olarak bilinen ve 11 Eylül 2014 tarihli 29116 sayılı Resmi Gazete ’de yayınlanarak yürürlüğe giren,10 Eylül 2014 tarihli ve 6552 sayılı İş kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılması ile bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanunda yer alan değişiklikler anlatılacak.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, düzenlenecek seminerin bölgemizdeki iş dünyası çalışanlarından vatandaşlara, Mali Müşavirlerden KOBİ’lere kadar herkesi yakından ilgilendirdiğini belirtti. Kozuva “Torba Yasa’da vergi, sosyal güvenlik, borç yapılandırmaları konularında hangi değişikliklerin yapıldığının anlatılacağı seminerin tüm katılımcılar için faydalı olacağına inanıyorum. Yasayla ilgili merak edilen konular açıklığa kavuşacak. Davetimizi kırmayarak seminere konuşmacı olarak katılmayı kabul eden Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanımız Abdulkayyum Karayel’e, SGK İl Müdürümüz Fatma Derya Alan’a, Av. Yasemin Bilican ve Av. Ahmet Rahman Metin’e teşekkürlerimi iletiyorum. Seminerimize ÇTSO üyelerimizi ve katılmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel yasada vergi konularında yapılan değişiklikler, SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan SGK ile ilgili bilinmeyenler, Avukat Yasemin Bilican 4857 sayılı iş kanunu değişiklikleri ve Avukat Ahmet Rahman Metin ise Oda-Borsa aidat yapılandırmaları hakkında bilgiler vererek Torba Yasayla ilgili bilinmeyenleri anlatacaklar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.