ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Selvili;

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın Ticaret Sicil Memuru alımı sınavında torpil yaptığı iddiası ile suçlanan Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Selvili kendi iş yerinde bir basın toplantısı düzenleyerek, kendisi ve işe alınan personel hakkında iftira, karalama ve hakaret içeren bir kampanyanın başlatıldığını söyledi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Selvili;
19 Temmuz 2011 Salı 00:00

DOĞRU OLMAYAN BEYANLAR
"Son bir aydır ÇTSO'ya eleman alınması için yapılan sınav neticesinde alınan personelden birisinin oğlumun eşi olması nedeniyle ve siz değerli basın mensuplarının da olayın altındaki gerçekleri araştırmadan Gazeteniz köşesine taşıdığınız iftira, karalama ve hakaret içerikli doğru olmayan beyanlar yayınlanmıştır" diye sözlerine başlayan ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Selvili, "Bu yayınlar üzerine ÇTSO Başkanımızın tekzip nitelikli açıklamalarına cevap vermeyen malum kişiler karalamalarına devam etmek için sürekli haber yapma peşindedirler.
DIŞLANDIKLARI İÇİN YAPIYORLAR
Üzülerek belirteyim ki hakaret, iftira ve karalama nitelikli beyanların altında yatan bu malum şahısların Odamız içerisinde sürekli husumet yaratması, Yönetim kurulu kararlarına şerh koymak, Meclis kararlarında çekimser kalmak, Oda'da çalışanlara yetkisi olmadan müdahale etmek vs. neticesi dışlanmış olmaktan kaynaklanan hezeyandan doğmaktadır" dedi.
ŞAİBE YOKTUR
"Odamız personel alımı sınavlarına girip kazananların, ne zamandan beri bir kurum için saygınlığının yitirilmesi anlamı taşımaktadır" diye açıklamasını sürdüren Ertan Selvili, "Oda Başkanımızın ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin açıkladığı sınav yönteminin hiçbir şaibeye yer bırakmadığı açıktır. Bunun aksini açıklayamayan malum şahıs politik ve çirkin bir yöntem olan 'Çamur at, izi kalsın' politikasına sarılmıştır. son günlerde yaşadığımız olayın özeti budur" dedi.
ASILSIZ BEYANLARDAN KAÇINALIM
ÇTSO'ya bağlı sanayi kuruluşlarında 62 bin çalışanının bulunduğunu ve ülkenin en yüksek ihracaat yapan bazı firmaların da Oda bünyesinde olduğunu hatırlatan Ertan Selvili, "Odamızı karalayacak asılsız beyan vermekten kaçınmak hepimizin üzerinde hassasiyetle düşüneceğimiz bir konudur. Bizim görevimiz gündemi bu şekilde asılsız soyut iddialar ile meşgul etmek değil, Odamıza ve değerli üyelerimize nasıl daha faydalı olacağımızı tartışmaktır" diye açıklamasını tamamladı.
KAVGA OLDU MU?
Daha sonra soruları cevaplayan Ertan Selvili son Yönetim Kurulu toplantısında bazı gazetelerde yer alan kavga iddiaları ile ilgili de konuşarak, "Konu yargıya intikal etmiştir. Bekleyip, görelim. yargı ne karar verecek" dedi.
KONU YARGIDA
İddia edildiği gibi yumruklaşmanın Yönetim Kurulu toplantısında yaşanmadığını ve kamera kayıtlarının da olmadığını belirten Selvili, "zaten konu yargıya intikal etti. Yargı sonucunu sizlerle paylaşacağım" dedi.
BİZ DE SIKINTI ÇEKTİK
Bu konular hakkında artık konuşmayacağını da belirten Ertan Selvili, Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tever'den izin alarak bu bu açıklamayı yaptığını belirterek, "Biz de zamanında sıkıntı yaşadık ama gidip hiçbir zaman bunu medyaya, gazetecilere malzeme yapmadık. Mücadele ettim, doğru bildiklerimizi söyledik" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.