ÇTSO Yönetimi muhasebecilerle bir araya geldi

ÇTSO Yönetimi üyelerini yakından tanıyan Mali Müşavir ve Muhasebecilerle bir araya geldi. Tanışma toplantısında ÇTSO üyelerinin yaşadığı sorunların çözümü için muhasebeci ve mali müşavirler bilgilendirilirken, sorunların çözümü içinde öneri ve teklifler alındı. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, muhasebeci ve mali müşavirlerin üyeleriyle aralarında köprü olduğu belirttiği toplantıda ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, oda çalışmaları hakkında bilgi verdi

ÇTSO Yönetimi muhasebecilerle bir araya geldi
13 Mayıs 2014 Salı 08:02

ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetimi Muhasebeci ve Mali Müşavirlerle bir araya geldi. Toplantıda ÇTSO Yönetimi ile muhasebeci ve mali müşavirler fikir alışverişinde bulundu.
MUHASEBECİLERLE TANIŞMA TOPLANTISI
ÇTSO Yönetimi üyelerini yakından tanıyan Muhasebeci ve Mali Müşavirlerle bir araya gelerek, tanışma toplantısı düzenledi. ÇTSO Konferans Salonu'ndaki toplantıya ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Mustafa Seçkin, Genel Sekreter Hakan Gel ve Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro katıldı. Toplantıda ayrıca ÇTSO Personeli de hazır bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Odamızın paydalarından olan siz kıymetli mali müşavirlerimiz, üyelerimiz ile aramızdaki en güçlü köprülerdensiniz" dedi.
ÜYELERİMİZLE ARAMIZDAKİ KÖPRÜSÜNÜZ
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, muhasebeci ve mali müşavirlerle yapılan toplantının geleneksel hale gelmesini istediklerini belirttiği konuşmasında şunları kaydetti: "Sayın mali müşavirler, odamızın değerli meclis üyeleri ve kıymetli personeli bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale gelmesini arzu ettiğim birlik ve beraberlik toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Odamızın paydaşlarından olan siz kıymetli mali müşavirlerimiz, üyelerimiz ile aramızdaki en güçlü köprülerdensiniz. Sizlerle kurulan iyi ileşitim üyelerimize daha kaliteli ve nitelikli hizmet sunmamamızı sağlayacaktır. Yönetime geldiğimizden bu yana yapmayı planladığımız, önemli işlerden biri de siz değerli paydaşlarımızla aramızdaki bağları kuvvetlendirecek organizasyonlar düzenlemekti. Bu toplantı geç kalınmış bir buluşma olmasına rağmen üyelerimize hizmet için atılmış önemli bir adım olarak nitelendiriyorum. Bugün sizlerle buluşmanın ve fikir alışverişinde bulunacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepiniz tekrar hoş geldiniz, faydalı bir toplantı olmasını umuyorum."
RESEN TERKİNİ YAPAMIYORUZ
Muhasebeci ve mali müşavirlere yönelik düzenlenen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva'nın açılış konuşmasının ardından Oda Genel Sekreteri Hakan Gel, kürsüye geldi. Gel, ÇTSO hakkında kısa bir bilgilendirme yaptıktan sonra üyelerin sıklıkla yaşadığı sorunları dile getirdi. ÇTSO'nun üyelerinin yüzde 70'inin ticaret erbabı, yüzde 30'unun ise sanayici olduğunu hatırlatan Genel Sekreter Hakan Gel, iki önemli sorun yaşadıklarını kaydetti. Gel, "Üyelerimizden talebimiz, vergi dairelerinden kapanış yapmış üyelerimizin oda üyeliğini kapatmıyor. Mutlaka oda kapanışlarının da yapılmasını istiyoruz. Biz oda olarak resen terklerini yapamıyoruz. Burada 2 ile 4 yıl gibi yasal olarak beklememiz gereken süreler var. Bu süre içerisinde de faiz biniyor. Yönetim kurulu üyelerinin bunları tahsil etmek zorunluluğu var. Hem üyelerimizin mağdur olmaması için hem de yönetim kurulu üyelerinin sorumlu kalmaması için mükelleflerinizden vergi dairesi kapanışı verdiği zaman oda üyeliğini de kapatmalarını sağlarsanız memnun oluruz. Bir ikinci sorun ise adres değişimleriyle ilgili. Odamıza adres değişiklikleri mutlaka bildirilmeli. Ulaşamayan bildirimler ilerde faiziyle üyelerimize gidiyor. Bu iki konu bizim için önemli. Bunlar dışında bir talebimiz yok" diye konuştu.
Toplantı daha sonra muhasebeci ve mali müşavirlerin görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi. Toplantı sonunda ÇTSO Yönetimi muhasebeci ve mali müşavirler ile birlikte akşam yemeği yedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.