ÇTSO Yönetiminden üç istifa

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri'nden üç isim istifa etti. Önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Danyeli ve Meclis Üyeliklerine aday olan Mustafa Seçkin ile Dilaver Burak Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa etti

ÇTSO Yönetiminden üç istifa
10 Aralık 2013 Salı 08:25

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu'ndan üç isim istifa etti. İstifa edenlerin yeri yedek üyelerle doldurulacak.

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Seçkin ve Dilaver Burak, görevlerinden istifa etti. İstifaların yerel seçimler nedeniyle yapıldığı öğrenildi. Mehmet Danyeli  Ak Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olurken, Mustafa Seçkin ve Dilaver Burak ise  Ak Parti'den Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldukları için son gün olan 31 Kasım 2013 tarihinde ÇTSO Yönetim Kurulu Üyelikleri'nden istifa etti.

YERLERİNE YEDEK ÜYELER GELECEK
Mehmet Danyeli, Mustafa Seçkin ve Dilaver Burak'ın ÇTSO Yönetim Kurulu'ndan istifa etmesiyle birlikte 7 kişilik Yönetim Kurulu üye sayısı 4'e düştü. İstifaların yerine yedek üyelerden seçilecek. ÇTSO yönetimine girecek yedek üyeler Sinan Sifil, Mesut Görgün ve İsmail Tezcan olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.