ÇTSO ‘Zaman Yönetimi’ eğitimi aldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, ÇTSO personeli ile birlikte ‘Takım çalışması ve Zaman Yönetimi’ eğitimi aldı. Çorlu Divan Otel’de gerçekleşen eğitim sonrası bir açıklama yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva; “Üyelerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek adına bu eğitime hem Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası personeli ve hem de yönetimi olarak hep beraber katıldık” ifadelerini kullandı

ÇTSO ‘Zaman Yönetimi’ eğitimi aldı
27 Aralık 2013 Cuma 07:17

EĞİTİME TAM KADRO KATILDILAR
Hafta sonu Çorlu Divan Otel’de gerçekleşen zaman yönetimi eğitimine ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve ÇTSO Personeli tam kadro katıldı.

ZAMANI DAHA VERİMLİ KULLANACAKLAR
Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM)desteği ile Çerkezköy Ticaret ve sanayi Odası tarafından organize edilen eğitim programına eğitmen olarak katılan Zeki Yüksekbilgili, Takım çalışması ve Zaman yönetimi eğitiminin ardından ÇTSO Personelinin zamanı daha verimli kullanmayı öğreneceklerini ifade etti.

SERTİFİKA VERİLDİ
Yaklaşık 7 saatlik eğitimin ardından katılımcılara ABİGEM tarafından sertifikaları verildi.

AMAÇ HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRMAK
Eğitim sonrası bir açıklama yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, göreve geldikleri günden bu yana hizmet kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtirken; “Bu bağlamda, üyelerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek adına bu eğitime hem Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası personeli ve hem de yönetimi olarak hep beraber katıldık” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.