ÇTSO’da eğitimler devam ediyor

ÇTSO 2015 Yılı 1.Dönem Eğitim Programı, 6 Nisan Pazartesi günü Çatışma çözme, olumsuz duygular ve zor insanlarla başa çıkma’ konulu eğitim ile devam edecek. ÇTSO Konferans Salonu’nda Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacak eğitim, daha önce 5N 1K Etkin İletişim konulu eğitimde üyelerle bir araya gelen Dr. Cengiz Tavukçuoğlu tarafından verilecek

ÇTSO’da eğitimler devam ediyor
03 Nisan 2015 Cuma 18:14

 EĞİTİM ÇTSO KONFERANS SALONUNDA DÜZENLENECEK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından düzenlenen ve üyelerin yoğun ilgi gösterdiği 2015 yılı 1.Dönem Eğitim Programı, 6 Nisan Pazartesi günü ‘Çatışma çözme, olumsuz duygular ve zor insanlarla başa çıkma’ konulu eğitim ile devam edecek. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacak eğitim, Dr. Cengiz Tavukçuoğlu tarafından verilecek.

SAAT 16.00’A KADAR DEVAM EDECEK

Tavukçuoğlu, 11 Mart’ta gerçekleştirilen 5N 1K Etkin İletişim Eğitimi’nde de üyelerle bir araya gelmiş ve katılımcılardan tam not almıştı. Saat 16.00’a kadar devam edecek eğitimde; ‘Kavramsal Olarak Çatışma, Çatışmayı Tanımlamak , Çatışmanın Olumlu ve Olumsuz Etkileri, Çatışma Türleri, Çatışma Süreci Çatışma Geliyorum Der mi?, Çatışmayı Çözmek, Başlıca Çatışma Yönetimi Yolları, Olumsuz Duygularla ve Zor İnsanlarla Başa Çıkmak, Evet, Ama yerine Evet ve Ayrıca’ konuları üzerinde durulacak.  

ÜYELER EĞİTİME DAVET EDİLDİ

2015 yılı 1.Dönem Eğitim Programı,  15 Nisan tarihinde ‘Aile Şirketlerinde Strateji ve Devamlılık’ konulu eğitimle devam edecek. Eğitimlerin 13 Mayıs’a kadar devam edeceğini hatırlatan ÇTSO yetkilileri, tüm üyeleri eğitimlere katılmaya davet etti.

CENGİZ TAVUKÇUOĞLU KİMDİR?

1962 yılında doğan Tavukçuoğlu,  1984 yılında K.H.O.’da tamamladığı işletme lisans eğitimini takiben 1989 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Üretim yönetimi, Yönetim Organizasyonu ve Pazarlama üzerine yüksek lisans öğrenimi gördü. 2000 yılında Bergen Üniversitesinden Prof. Pal I. Davidsen’den Dinamik Sistem Analizi konusunda eğitim aldı. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde işletme bölümü Doktora programını İnternet ve Sanal Pazarlama,  Türkiye’de Perakendecilik Sektörünün E-Ticaret  Uygulamaları  Üzerine Bir Çalışma konulu doktora tezi ile 2003 yılında tamamladı. Doktora sürecinde ayrıca aynı Üniversitenin Eğitim fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü’nde Eğitim Psikolojisi ve Eğitim Teknikleri konusunda eğitim aldı. Lisans seviyesinde İletişim, Halkla İlişkiler, Yönetim Kontrol Sistemleri, Sistem Dinamikleri ve Yönetim Bilişim Sistemleri derslerini, Yüksek Lisans seviyesinde  “E-Devlet”, “Tedarik Lojistiği“, “Satın alma ve Lojistik Stratejisi“ ve “Kontrat yönetimi“ derslerini vermektedir.  Etkili İnsanların yedi alışkanlığı eğitici eğiticisi de olan Tavukçuoğlu, İletişim, Lojistik ve İnsan Kaynakları Eğiticisi olarak 2010 yılında Tavukçuoğlu Eğitim ve Danışmanlık’ı kurdu.

SEMİNER VE KONFERANSLAR VERİYOR

Halen eş zamanlı olarak Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Araştırmalar Merkezinde, TOBB Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde, kamu kurumları, özel sektör eğitim kurumları ve şirketlerde İletişim, bireysel imaj yönetimi ve beden dili, müzakere teknikleri, algı yönetimi ve İnsan Kaynakları konusunda dersler, seminerler ve konferanslar vermektedir. Lojistik konulu sempozyumlar ile kongrelerin yürütme ve bilim kurullarında görev yapmaktadır.

EVLİ VE BİR KIZ ÇOCUĞU BABASI

Tavukçuoğlu’nun yayınlanmış, üç kitabı ve “Bilişim Terimleri Sözlüğü” isimli ikinci baskısı yapılan bir sözlük çalışması ile 25 makalesi vardır ve özel olarak Yaşam Kalitesi konusuyla ilgilenmekte olup bu konuda araştırmalar yapmaktadır.  Evli ve bir kız çocuğu babasıdır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.