ÇTSO’da kayıt dışı istihdamda toplumsal mutabakat toplantısı yapılacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Pazartesi günü ‘Çalışma hayatında kayıt dışı istihdamın toplumsal mutabakat toplantısı’ düzenlenecek

ÇTSO’da kayıt dışı istihdamda toplumsal mutabakat toplantısı yapılacak
12 Haziran 2014 Perşembe 07:51

TOPLANTI SAAT 14.00’DA BAŞLAYACAK
Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda çalışma hayatında kayıt dışı istihdamın toplumsal mutabakat toplantısı düzenlenecek. Pazartesi günü saat 14.00’da başlayacak olan toplantıyla ilgili olarak yetkililer 10. Kalkınma Planı Öncelikli Dönüşüm Programları kapsamında, çalışma hayatında sosyal diyalogun her düzeyde gerçekleştirilmesi hususunda, Çalışma Genel Müdürlüğü’nün, “ Üçlü Sosyal Diyalog Mekanizmalarının Etkinleştirilmesi” işletmelerde ikili sosyal diyalogun oluşturulması hedeflerinin bulunduğu ifade edildi.
AÇILIŞ KONUŞMASINI CÜNEYT ÖZEN GERÇEKLEŞTİRECEK
Söz konusu hedefleri gerçekleştirmek üzere, çalışma hayatında kayıt dışı istihdamın toplumsal mutabakatla azaltılması konusunda, kayıt dışı istihdamla ilgili toplantı düzenlenirken, katılımcılara gerekli bilgilendirmelerde bulunulacak.  Düzenlenecek toplantının açılış konuşmasını ÇSGB Temsilcisi ve İstihdam Politikaları Daire Başkanı Cüneyt Özen gerçekleştirecek.
SORU CEVAP KISMININ ARDINDAN TOPLANTI SONA ERECEK
14.30- 17.00 saatleri arasında da Kayıt Dışı İstihdamla Mücadeleye Sosyal Tarafların Bakış Açısından SGK Temsilcisi Nurgül Darçın, TİSK Temsilcisi Faruk Kapu, Türk-İş Temsilcisi Murat Koçak, Hak-İş Temsilcisi Rafi Ay ve DİSK Temsilcisi Arif Kuday birer konuşma gerçekleştirecek. Konuşmaların tamamlanmasının ardından da soru cevap kısmının ardından toplantının sona ereceği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.