ÇTSO’da seçim heyecanı yaşandı

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve Genç Girişimciler İcra Komitesi seçimleri dün saat 10.00-16.00 saatleri arasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Seçimlerde Genç Girişimciler Kurulu İcra komitesine Gürkan Kartal ve Ufuk Mangır seçilirken, Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesine ise Melek Yeşil Sarıtaş ve Nazan Çoban asil üye olarak seçildi.

ÇTSO’da seçim heyecanı yaşandı
28 Şubat 2019 Perşembe 16:54

ASİL VE YEDEK ÜYELER SEÇİLDİ
Türkiye’nin 81 ilinde aynı gün ve saatte eş zamanlı olarak düzenlenen seçimler Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda da yapıldı. TOBB tarafından yeniden yapılandırılarak sayıları artan Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları, ÇTSO Toplantı Salonu’nda yapılan seçimlerle İcra Komitesi üyelerini seçti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı kurul üyelerinin yer aldığı seçimlerde daha önceden müracaatını yapan adaylar aldıkları oy sıralamasına göre asil ve yedek üyeler olarak seçildi.

SEÇİM KARDEŞÇE GEÇTİ
33 üyeden 32’sinin sandık başına gittiği TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinde sarı ve kırmızı liste yarıştı. Sarı listede asil üyelerde Melek Yeşil Sarıtaş, Nazan Çoban, yedek üyelerde Esra Bayındır ve Nebahat Sezen yer alırken, kırmızı listede ise Serpil Engin, Ayben Erdoğan Yavuzşen, yedeklerde İnci Özalp ve Buse Topçu yer aldı. Demokratik ve kardeşçe geçen seçimde 1 oy geçersiz sayılırken sarı liste 17, kırmızı liste ise 14 oy aldı.

SARI LİSTE SİLDİ SÜPÜRDÜ
 Kadın Girişimciler Kurulu İcra komitesi seçimlerinin ardından Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerine geçildi. Seçimlere sarı liste Gürkan Kartal, Ufuk Mangır, yedekler Özgür Sönmez ve Yusuf Furkan Tezcan ile girerken, üyelerden Bünyamin Fırat ise bağımsız olarak girdi. Toplam 33 üyeden 23’ünün sandık başına gittiği seçimlerde ise sarı liste 17 oy aldı. Bünyamin Fırat’a 5 oy alırken Murat Közoğlu ise sadece 1 oy aldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.