ÇTSO’dan 1100 aileye Ramazan erzak kolisi

Çerkezköy TSO'nun geleneksel Ramazan erzak kolileri  ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Erzak kolileri meslek komitelerince Saray, Kapaklı ve Çerkezköy'de belirlenen ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

ÇTSO’dan 1100 aileye Ramazan erzak kolisi
02 Haziran 2018 Cumartesi 11:51

KOZUVA: "RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR"
Ramazan erzak kolisi dağıtımı hakkında açıklamada bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Ramazan kardeşliktir. Paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğin sembolüdür. Oda olarak göreve geldiğimiz beş yıldan beri her yıl Odamızca temin edilen erzak kolilerimizi meslek komitelerimiz tarafından belirlenen Saray, Kapaklı ve Çerkezköy’deki yardıma muhtaç ailelerimize teslim ediyoruz” dedi.

SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLİYORUM
Kozuva açıklamasını, “Şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına tüm vatandaşlarımızın ve üyelerimizin yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını şimdiden en kalbi duygularımla tebrik ediyor sağlık ve mutluluklar diliyorum” diye tamamladı.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.