ÇTSO'dan Adliye ve Emniyet'e hayırlı olsun ziyaretleri

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkanı Taha Ülker ile Yönetim Kurulu Üyeleri önce Adliye'yi daha sonrada Çerkezköy Emniyeti'ni ziyaret etti. Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz'a yeni adliye binası nedeniyle 'Hayırlı olsun' dileğinde bulunan ÇTSO yönetimi, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan'a da yeni görevi nedeniyle 'Hayırlı olsun' dileğinde bulundu

ÇTSO'dan Adliye ve Emniyet'e hayırlı olsun ziyaretleri
27 Mart 2014 Perşembe 07:57

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetimi, Adliye ve Emniyet Müdürlüğü'ne 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
ADLİYE VE EMNİYET'E HAYIRLI OLSUN
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri Sinan Sifil, Mesut Görgün, Metin Taşdelen, Mehmet Aksoy ve Rahmi Yılmaz Çerkezköy Adliyesi'ni ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Adliye'de Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ile görüşen ÇTSO Yönetimi, Emniyet Müdürlüğü'nde ise Müdür Murat Ogan ile görüştü.
YENİ BİNA HAYIRLI OLSUN
ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve Meclis Başkanı Taha Ülker ile ÇTSO Heyeti ilk ziyaretini Adliye Sarayı'na gerçekleştirdi. Burada Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ile makamında görüşen ÇTSO Yönetimi, yeni Adliye Sarayı nedeniyle hayırlı olsun dileğinde bulundu. Başsavcı Yılmaz, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ve ekibine ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Başsavcı Yılmaz'a yeni binadan memnun olup olmadıklarını soran ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, "Nasıl yeni binadan memnun musunuz?" dedi. Başsavcı Yılmaz, "Hem biz, hem de memur arkadaşlarımız memnunuz. Şimdilik iyi gidiyor" diye Kozuva'nın sorusunu yanıtlarken yeni binayla birlikte başlatılan yeni çalışmaları anlattı.
PİLOT ADLİYE OLACAK
Çerkezköy Adliyesi'nin 'Pilot Adliye' olması için müracaat etiklerini belirten Başsavcı Yılmaz, "Adalet Bakanlığımızın adli hizmetlerde kaliteyi artırmak için başlattığı bir Pilot Adliye Projesi var. Buna talip olduk. Fiziki şartları yerine getirdik. Ön büro oluşturduk. Burada hem daha kaliteli hem de vatandaşa kısa sürede hizmet verilecek" dedi.
SEÇİM GÜNÜ İÇİN TEDBİRLER ALINDI
Seçim sürecinde bir dizi tedbir aldıklarını bunlarla birlikte bu güne kadar Çerkezköy'de herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını söyleyen Başsavcı Yılmaz, Pazar günü yapılacak seçim içinde gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti. Çerkezköy'de seçim sonuçlarının sayımının ve kayıtların sağlıklı yapılabilmesi için Adliye'de her türlü tedbiri aldıklarını belirten Başsavcı Yılmaz, "Seçimi sorunsuz atlatmak istiyoruz. Bunun için gerekli tedbirleri aldık. Sorunsuz bu süreci tamamlayacağımıza inanıyorum" dedi. ÇTSO Başkanı Kozuva, Başsavcı Yılmaz'a başarılar dileğinde bulundu.
OGAN'A HAYIRLI OLSUN
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva ve yönetimi daha sonra yaklaşık 20 gün önce Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Murat Ogan'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Saray Emniyet Müdürlüğü görevinden Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Murat Ogan, ÇTSO Yönetimini makamında ağırladı. Müdür Murat Ogan'a yeni görevinde başarılar dileyen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Çerkezköy'e hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Başarılar dileriz" diye konuştu. ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker'de, Ogan'a başarılar dileğinde bulundu.
ÇERKEZKÖY'DE TANIDIĞIMIZ ARKADAŞLAR VAR
Çerkezköy'de yabancılık çekmediğini daha önce üç yıl görev yaptığını hatırlatan Emniyet Müdürü Murat Ogan, "Birçok arkadaşımızı görev yaptığımız dönemden tanıyorum. Yeni arkadaşlarımızda var. Onlarla da tanışıyoruz. Çerkezköy'de görev yapmak bizi daima mutlu etmiştir. Daha öncede üç yıl çalıştık. Hep birlikte güzel hizmetlerimiz oldu. Biz yine aynı şekilde Çerkezköy halkının emniyeti, huzur ve güvenliğini sağlamak için elimizden geleni tüm ekibimizle göstereceğiz" dedi.
BEŞ BAKAN AĞIRLADINIZ
Son günlerde Çerkezköy'e gelen Bakanlara atıfta bulunan ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Murat Ogan'a yorucu bir dönem geçirdiklerini söyledi. Ülker, "Sizinde işiniz zor. Kısa sürede 5 bakan ağırladınız. Sorunsuz hepsini atlattınız. Seçim üzeri işiniz zor. Allah yardımcınız olsun" dedi. Meclis Başkanı Ülker, konuşmasını başka Bakan gelip gelmeyeceğini sorarak tamamladı. Müdür Ogan, "Biz çalışmaktan memnuniyetsizlik duymayız. İşimizi yapmaktan memnunuz. Amacımız kimsenin bir sorun yaşamamasını sağlamak. İşimizi düzgün yapmak. Bunun için gayret gösteriyoruz. Artık seçime kısa süre kaldı. Bugüne kadar iyi getirdik. Sorunsuz bu dönemi bitirmek istiyoruz.  Bugün Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop buradaydı. Onu takip ediyoruz. Cumartesi günü sayın Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu gelecek. Finali onunla yapacağız gibi görünüyor" açıklamalarını yaptı.
AİLE İÇİ ŞİDDET PROJEMİZ VAR
ÇTSO Yönetimi ile bir süre sohbet eden Emniyet Müdürü Murat Ogan, sosyal çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi. Kendisinin 'Aile İçi Şiddet Eğitimi' üzerine uzman olduğunu belirten Murat Ogan, "Saray'da bu aile içi şiddetle ilgili çalışmalar yaptık. Çerkezköy'de de projelerimiz var. Şu anda seçim üzeri olduğu için yoğunluktan hiçbir şeyle ilgilenemiyorum. Seçimden sonra aile içi şiddetin önlenmesine yönelik projesi olduğunu bunu  Belediye'den destekte alarak önümüzdeki dönemlerde hayata geçireceklerini anlatan Müdür Ogan, "Çerkezköy'de bu konuda suç oranı fazla. Sadece bizim sorunumuz değil. Öğretmenimizin, sivil toplum örgütlerin, sizin, müftünün herkesin bu konularla ilgilenmesi gerekiyor" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.