ÇTSO'dan Akay'a hayırlı olsun

ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker ve ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Vahap Akay'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu

ÇTSO'dan Akay'a hayırlı olsun
02 Mayıs 2014 Cuma 07:57

ÇTSO'dan (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Belediye Başkanı Vahap Akay'a 'Hayırlı olsun' ziyareti. Ziyarete ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mustafa Seçkin katıldı. Belediye Başkanı Vahap Akay'a 'Hayırlı olsun' dileğinde bulunan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, ortak çalışmalar yapma teklifinde bulundu.
ÇTSO YÖNETİMİ HAYIRLI OLSUN'A GELDİ
ÇTSO Yönetimi yeni seçilen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tüm Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette Başkan Akay'ı yeni görevi nedeniyle tebrik eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Çok meşgul olduğunuz için ziyaretimizi bugüne bıraktık. Maşallah her taraf çiçek. Bu çiçekler Genç Başkan oluşunuzdan mı?" diye sordu. Kozuva sözlerini esprili bir şekilde sürdürürken Meclis Başkanı Taha Ülker'e de gönderme yaparak, "İki tane Genç Başkan var bir de yanımızda 70'lik" dedi.
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
 Ziyaretlerinden ötürü ÇTSO Yönetimine teşekkür eden Başkan Vahap Akay, "Yoğunuz ama bunlar olacak. Vatandaşımız gelip gidiyor. Öğleden sonraları da Büyükşehir'deki çalışmalara katılıyoruz. Malum Büyükşehir oluşumu meşakatli iş. 19 tane Daire Başkanlığı oluşacak. Yetkiyi Büyükşehir Belediye Başkanımıza verdik. Yine TESKİ'nin oluşumu var. Geçen haftada bu haftada Tekirdağ'daydık. TESKİ'nin çalışmalarına katıldık" dedi.
Büyükşehir çalışmalarını anlatmayı sürdüren Başkan Vahap Akay, Çerkezköy'deki bazı birimlerin Büyükşehir'e devrinin tamamlandığını Veliköy ve Kızılpınar'ın da devir alınması için çalışmalar sürdüğünü kaydederek, "Su Kanalizasyonu, itfaiyeyi Büyükşehir'e devrettik. Bu arada Veliköy ve Kızılpınar'ın sıfırlanması var. Henüz devir alma işlemlerimiz tam olarak gerçekleşmedi. Bunların çalışmasını bu arada yürütüyoruz" dedi.
BİRLİKTELİK ADINA NE GEREKİYORSA YAPARIZ
ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva'dan sonra ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker de Çerkezköy Belediyesi ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini dile getirdi. Ülker, "Çerkezköy'ün en büyük sivil toplum kuruluşu olarak Çerkezköy Belediyesi ile ortak çalışmalar yapmak isteriz. Bizden desteğinizi esirgemeyin bizde sizin yanınızda olalım" dedi. Başkan Akay, "Birliktelik adına elimizden ne gelirse yapmaya hazırız" karşılığını verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.