ÇTSO’dan Barın’a hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz haftalarda Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Ali Barın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Barın, ÇTSO Heyeti’ne teşekkür ederken Kapaklı’nın daha iyi bir hizmet alabilmesi için ÇTSO ile diyalog halinde olacaklarının altını çizdi.

ÇTSO’dan Barın’a hayırlı olsun ziyareti
13 Ağustos 2014 Çarşamba 07:45

KAPAKLI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ
Önceki gün gerçekleşen ziyarete Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Sifil, Murat Taşdelen ve Murat Seymen katıldı. İlk olarak kendilerini tek tek tanıtan ÇTSO heyeti Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’a yeni görev yerinde başarılar diledi.
DİYALOG İÇİNDE OLACAĞIZ
ÇTSO Heyeti’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Ali Barın ise “Sivil Toplum Kuruluşlarını kamuya hizmet ettikleri için önemsiyorum. İnşallah bölgenin en önemli Sivil Toplum Kuruluşları içinde olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği içerisinde olacağız ve daha güzel işler başarmak adına diyaloğumuzu sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.