ÇTSO’dan CHP’ye iade-i ziyaret

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Hasan Demir ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu

ÇTSO’dan CHP’ye iade-i ziyaret
12 Aralık 2014 Cuma 08:46

ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER

Çarşamba günü saat 16.00’da gerçekleşen ziyaretten dolayı ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetimi’ne teşekkür eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir “Ziyaretimize gelen herkes bizleri mutlu ediyor. Bizlerde ziyaretlerin karşılığını nasıl daha iyi şekilde verebiliriz diye düşünüyoruz. Bugünkü ziyaretinizden çok memnun olduk” ifadelerini kullandı.

SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK

Göreve geldiklerinden bu yana Çerkezköy için daha iyi neler yapabiliriz düşüncesi ile hareket ettiklerini dile getiren Başkan Hasan Demir “Partimizi ve Çerkezköy’ü daha iyi yerlere nasıl getirebiliriz diye düşünüp çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sorumluluğumuz oldukça büyük ve hep beraber bir hizmet yarışına girmeliyiz” dedi.

FAYDALI ŞEYLER YAPACAĞINIZA İNANIYORUZ

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı’na yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederken “Bu görevi üstlendiğinizden bu yana yoğun çalışmalar içerisindesiniz. Çerkezköy için faydalı şeyler yapacağınıza inancımız sonsuzdur. Yeni göreviniz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

ÇERKEZKÖY BAŞLI BAŞINA BİR GÜÇTÜR

Kozuva ayrıca, Çerkezköy için hep beraber çalışıp Çerkezköy’e hizmet edilmesi gerektiğini sözlerine eklerken “Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’nin 1 milyon üye kampanyasının tanıtıldığı bir toplantıya katıldık. Orada Çerkezköy’ü Çorlu’ya bağlayan bir üye sisteminden bahsedildi. Bende Çerkezköy’ün Çorlu ile birleşmiş şekilde hareket etmesini istemedim. Çerkezköy başlı başına bir güçtür. 1 Milyon Üye projesi kapsamında Çerkezköy’e 200 üye yapma zorunluluğu getirildi. Bu hedefi gerçekleştirdiğimiz takdirde Çerkezköy’e bir spor tesisi kazandırılabilir. Böylece gençlerimizi kötü alışkanlıklarından kurtarmak kolaylaşacaktır ” ifadelerini kullandı.

KREDİ KEFALET VE ESNAF SANATKARLARI ZİYARET ETTİLER

ÇTSO Yönetimi daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. 
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.