ÇTSO’dan eğitime anlamlı destek

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), Çerkezköy ve Saray’da öğrenim görmekte olan öğrencilere bot ve mont yardımında bulundu

ÇTSO’dan eğitime anlamlı destek
23 Kasım 2015 Pazartesi 07:50

 600 ÖĞRENCİ SEVİNDİRİLDİ

ÇTSO, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki okullarda öğrenim görmekte olan toplamda 600 ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisine bot ve mont yardımında bulundu. Yapılan yardım hakkında konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Biz burada olduğumuz sürece öğretmen ve öğrencilere olan saygı ve desteğimiz hiç bitmeyecek.” dedi.

ÇTSO TOPLANTI SALONUNDA BİR ARAYA GELDİLER

Hediyelerin ilgili Milli Eğitim Müdürlüklerine teslimi için ÇTSO Toplantı Salonu’nda bir araya gelen yetkililerin arasında Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Saray ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

“HEDİYENİN MİKTARI ÖNEMLİ DEĞİL”

Toplantıda konuşan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Öncelikle Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilçemize her anlamda sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Okullarımıza yaptıkları ve gelenekselleşen bu yardımlar gerçekten çok anlamlı ve önemli. Öğrencilerimiz hediyeleri aldıktan sonra yüzlerindeki o mutluluğu görmenizi isterdim. Gerçekten çok mutlu oluyorlar. Hediyenin miktarı kesinlikle önemli değil. Önemli olan düşünmek. Bir kez daha yardımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“MALLA İBADET HERKESE NASİP OLMUYOR”

ÇTSO Yönetimine teşekkürlerini ileten Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç ise, “Saray’daki çocuklarımızın ihtiyaçlarının bir ucundan da sizin tutuyor olmanız bizlere gerçekten gurur veriyor. Öğrenciler hediyeleri alırken mutluluktan uçuyorlar. Malla ibadet herkese nasip olmuyor. Keşke sizler de öğrencilerimizin yüzlerindeki o ifadeleri görebilseniz. Yardımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

KOZUVA, ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ UNUTMADI

Teşekkürleri kabul eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Biz burada olduğumuz sürece öğretmen ve öğrencilere olan saygı ve desteğimiz hiç bitmeyecek. Türkiye’nin geleceği siz öğretmen ve eğitimcilerimizle daha iyi olacak. Buna inancımız ve güvenimiz sonsuzdur. Bununla birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de şimdiden kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.