ÇTSO’dan Emniyete 2 araç tahsis edildi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından, emniyet hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütebilmesi amacıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir yıl kullanılmak üzere iki adet 2015 model Renault Fluence marka araç tahsis edildi

ÇTSO’dan Emniyete 2 araç tahsis edildi
07 Nisan 2015 Salı 22:44

 PROTOKOL İMZALANDI

ÇTSO tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 2 adet araç tahsis edildi. ÇTSO Binası’nda gerçekleştirilen protokolün ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Müdürlüğü’ne teslim edildi. Gerçekleştirilen İmza Törenine ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ile Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan,  Emniyet Amirleri Ekrem Çiçek, Seçkin Akdoğan ve Polis Memurları katıldı.

ÇERKEZKÖY’E HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, imzalanan protokolün hayırlı olmasını dilerken, Murat Ogan, desteklerinden ötürü ÇTSO’ya teşekkür etti. ÇTSO Yönetiö Kurulu Başkanı Kozuva da emniyete tahsis ettikleri araçların, devlete, millete ve Çerkezköy’e yararlı olmasını temenni etti.  

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.