ÇTSO’dan Erdoğan’a hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz aylarda Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi verilen Hüseyin Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdoğan, ÇTSO Heyeti’ne ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “ÇTSO Çerkezköy’de eğitime büyük katkılar sunmaktadır” dedi.

ÇTSO’dan Erdoğan’a hayırlı olsun ziyareti
12 Ağustos 2014 Salı 07:42

EĞİTİME SAĞLANAN KATKI BİZLERİ MUTLU EDİYOR
Gerçekleşen ziyarete Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Sifil, Murat Taşdelen ve Murat Seymen katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Çerkezköy’de eğitime büyük katkılar sağlayarak bizleri memnun etmektedir. Kendilerine hem bu katkılardan dolayı hem de ilçemize bir lise kazandırdıkları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
EĞİTİME VERDİĞİMİZ DESTEKLER DEVAM EDECEK
Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hüseyin Erdoğan’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Süleyman Kozuva ise, “Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Çerkezköy’ü bilen, tanıyan bir isim olan Hüseyin Erdoğan’ın atanmasından büyük mutluluk duyduk. Biz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime verdiğimiz destekleri sürdürmeye devam edeceğiz. Eğitim olmadan üretim olmayacağını farkındayız” diye konuştu. Ziyaret iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.