ÇTSO’dan Kapaklı Kaymakamı’na ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetimi, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’i makamında ziyaret ederek Kaymakam’a yeni görevinde başarılar diledi

ÇTSO’dan Kapaklı Kaymakamı’na ziyaret
19 Ocak 2017 Perşembe 14:47

KAPAKLI KAYMAKAMLIĞI’NA GİDİLDİ
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Kapaklı Kaymakamı Sayın Mehmet Yüzer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Sifil ve Genel Sekreter Hakan Gel hazır bulundu.
BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyarette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve beraberindeki heyet Kapaklı Kaymakamı Sayın Mehmet Yüzer’e yeni görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun dileğinde bulundu. 
BİRLİKTE GÖREV YAPMAKTAN ONUR DUYARIZ
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ziyaret vesilesiyle Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının Saray, Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinin ortak odası olduğunu, bölgede 4 tane OSB’nin bulunduğunu; Kapaklı OSB’de de birlikte görev yaparlarsa onur duyacaklarını ifade etti.
ARTI DEĞER KAZANDIRACAK
Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine teşekkür etti. Kapaklı Kaymakamı Yüzer, Kapaklı’nın her geçen gün artan nüfusuyla büyüyen bir trend kazandığını, Çerkezköy ve Kapaklı’nın iki ayrı ilçe olsa bile birbiriyle etle tırnak gibi olduğunu; birbirlerinden yararlanıp bir sinerji oluşturulduğunda bu pozitif enerjinin bölgeye artı değer kazandıracağına inandığını belirtti.
İYİ DİLEKLERİNİ DİLE GETİRDİLER
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ifade edildiği ziyaret sonrası Kaymakamlık’tan ayrıldı.
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RESME BAK - 7 yıl önce
RESİM ÇEKİLİRKEN NEDEN BU KADAR KASILIYORLAR ANLAMIŞ DEĞİLİM
MESELA EN SOLDAKİ AMCA 3 BEDEN KÜÇÜK GİYMEYİ SEVİYOR HERALDE
CEKET ONU TERK ETMİŞ HABERİ YOK